Merckformin 500-hoz hozzászokhat a szervezet?
Figyelt kérdés
Kaptam ezt a gyógyszert pár éve kezelendő IR-re. Viszont egy fél éve megint elkezdtem hízni. Valószínűsíthető hogy ehhez is hozzászokhat a szervezet és emelni kellene az adagot? Vagy esetleg még szigorúbb diéta kellene? Köszönöm szépen a válaszokat!2019. okt. 1. 21:34
1/2 anonim válasza:
Jó endokrinológus és nézetni kéne egy újabb cukor-inzulint terhelés után, plusz pajzsmirigy hormonokat, mivel azok is okozhatják.
Milyen diétát tartasz most? Mennyire tartod be _ténylegesen_? Mennyit csalsz benne? Mennyit mozogsz?
2/2 A kérdező kommentje:
Elvileg az értékeim javultak tavaly, így megmondom őszintén hogy nem változtattam az étkezésen. Szénhidrát, cukor és lisztes dolgokat nem nagyon eszek. Viszont a mozgás az sosem volt a kedvenceim egyike. Holnap megyek vizsgálatra, hátha kiderül valami. Igazából nem is értem hogy a meddőségi klinikán miért nem ellenőrzik az IR hova haladását. Néha elveszettnek érzem magam ebben a témában,pedig úgy gondolom hogy ez nálam sajnos probléma lehet. Köszönöm a tippeket, elmegyek a hatodik orvoshoz is... Kicsit elszomorít hogy ezt nem ellenőrzi senki. Szedem a gyógyszert de azt se tudom hogy használ-e. Írnál esetleg még jó tanácsokat? Köszönöm szépen!
2019. okt. 2. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!