Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Letrox miatt nincs menstruációm?

Letrox miatt nincs menstruációm?

Figyelt kérdés

Minden rendben volt a mensimmel,de múlt hónapban elkezdtem szedni a Letroxot (25mg, 4,0-ás TSH)

... és most nem jött meg illetve pár csepp barnázás. Azt hittem egyre erősebb lesz és megjön,de az is elmúlt.

Befolyásolhatja a mensimet?

Voltam immunológián és minden egyéb eredményem rendben van, tehát hormonális gond nem lehet.

2019. okt. 1. 07:05
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Csináltál tesztet? Lehet baba van a dologban ;)
2019. okt. 1. 07:17
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Igen, előfordulhat. Nekem az első Euthyrox-os (50mg 6 feletti TSH) hónapban 2 napos mensim volt, a másodikban már 4 napos (és hamarabb is jött meg, ami nálam 33 napot jelent, de előtte volt hogy teljesen kimaradt vagy 45-50 napra jött meg, szóval... :) én már ennek is örültem.)

Írtam ki én is kérdést és másnál is előfordult, hogy rövid volt a mensi.

2019. okt. 1. 07:49
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Azt nem gondolnám, hogy jellemző, nekem pl semmit nem csináltam.

Alapvetően, ha alulműködés miatt hosszabb ciklusaid voltak, akkor lehetséges, hogy ez miatt rövidülni fog, ami ugye jó, és nálad pont elsőre ilyen kimaradást okoz.

Nekem 31-33 napos ciklusaim voltak, ezen nem változtatott, viszont szépen lement a tsh szintem és terhes lettem.

Én azért ellőnék egy tesztet biztos ami biztos :)

2019. okt. 1. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Én is pm alulmukodessel vagyok jelenleg diagnosztizalva, es letrox 50mg-t szedek, egy hete kellett volna megjonnie, de semmi. Egy tesztet csinaltam eddig az negativ, holnap hajnalban csinalom a masodikat, delutan dokihoz megyek.
2019. okt. 1. 21:21
 5/5 A kérdező kommentje:
2 nap barnázás után végül megjött a menses.
2019. okt. 5. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!