Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg igaz, hogy petevezeték...

Tényleg igaz, hogy petevezeték átláthatósági (hsg) megnyithatja az elzáródott petevezetéket?

Figyelt kérdés
Volt valaki akinek sikerült utána a baba?
2019. okt. 1. 06:58
 1/4 anonim ***** válasza:
38%

Nem tudom, hogy a vizsgálat miatt, de nekem december elején vizsgálták a petevezetékeimet és februárban már terhes voltam.

Mondjuk ha el van záródva az a 3mm vastagságú vezeték gyulladás, ciszta vagy akármi miatt nem hiszem hogy egy ilyen vizsgálat után megnyilik

2019. okt. 1. 07:07
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Ha az elzáródás nagyon kis mértékü, akkor a befújt gáz nyomása megnyithatja, de nem túl gyakori.
2019. okt. 1. 07:28
 3/4 anonim ***** válasza:
96%

Befújt gáz?? HSG-nél folyadék a kontrasztanyag!

Igen, van ilyen, én. 2 évig nem sikerült, megvolt az átjárhatósági, ott nagy nyomással átszuszakolták az egyik petevezetőn a kontrasztanyagot és pár hónap múlva terhes voltam.

2019. okt. 1. 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
Bocs, nálam gázat használtak, igaz, más eljárással.
2019. okt. 1. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!