Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafarkfű és palástfű....

Cickafarkfű és palástfű. Hogyan kell inni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem cickafarkfű és palástfű teát,és az lenne a kérdésem,hogy mikor kezdjem el inni őket és meddig? Most szeptember 24-én jött meg a mensim, még mindig van egy kevés. Elkezdhetem a a cickafarkot már most vagy várjak míg el nem múlik? A ciklus hányadik napjáig igyam? Köszönöm aki ír!
2019. szept. 27. 07:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Cickafarkot peteérés napjáig utána palástfüvet mensi első napjáig.

DE! Vigyázz, mert többet árthat mint használ...

Én annyira nem ajánlom, ha biztosan nem tudod milyen hormonzavaraid vannak, mivel ez mégj obban összekuszálhatja, ha csak szimplán babatervezés miatt innád. Nekem bekavart rendesen, már egy hónap után, és utána vagy 3 hónap volt mire helyreálltak a dolgok. Barátcserje szintén csak ártott mint használt.

A hormonszintek amúgy is érzékenyek, találomra próbálkozni nem túl praktikus. Érdemes az orvosoddal konzultálni ihatod e.

2019. szept. 27. 09:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is elkezdtem inni egyből amikor kitaláltuk, hogy gyereket akarunk. Hát nem kellett volna, teljesen összezavarta a ciklusomat, csinált nekem egy 21 és egy 20 napois ciklust, aztán abbahagytam, és egyből visszaállt. Elvileg a cickafarkat már elkezdheted és peteérés napjáig kell inni, és akkor átváltani a palástfűre. De én tényleg azt javaslom, hogy csak akkor csináld, ha biztos hormonzavarod van és az orvos is támogatja.
2019. szept. 27. 10:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen olvastam,hogy sokaknak bekavart. Nekem viszonylag pontosak a ciklusaim 26-30 naposak. Lehet,hogy el se kellene kezdenem... nincs hormonzavarom szerintem,csak babatervezés miatt innám,de lehet,hogy akkor el se kezdem mert lehet kárt okozok.
2019. szept. 27. 10:15
 4/4 A kérdező kommentje:
De jó,hogy írtatok,tényleg köszi! Inkább akkor nem kezdem el,mert baj lesz. Amilyen szerencsém van,tuti összezavarná a ciklusomat. Azt meg nem szeretném. Próbálkozunk,aztán csak jön az a baba :)
2019. szept. 27. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!