Nem várt napján extra halvány pozitív, nem gond hogy nem erősebb?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mára nem várom, az imént csináltam egy tesztet x epil kazettásat. Nagyon halvány pozitív lett. Nem gond hogy nem erősebb? Kicsit aggaszt..2019. szept. 20. 13:48
1/9 anonim válasza:
Valószínű még kevés a hcg. De halvány pozitív is pozitív, gratulálok :)
2/9 anonim válasza:
...szerinted? Teljesen mindegy milyen erős a csík ha ott van. Olvass utána van vagy ezer ilyen kérdés már.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, pont azért tettem fel a kérdést.. Mert rém történeteket olvastam... És túl vagyok 2 spontán vetélésen.
2019. szept. 20. 13:54
4/9 anonim válasza:
Nyugodj meg. Igazából teljesen mindegy mennyire parázol rá, mennyi rém történetet olvasol vagy pozitív kimenetelűt. Egyik sem befolyásolja hogy neked a terhességet le hogyan alakul. Úgyhogy nyugodj meg foglald le magad és várj mást nem tudsz tenni, csak belecsavarodsz. Ha vetélés lesz akkor az lesz függetlenül mások tapasztalatitol független
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy időt szántatok rám. Igyekszem nem erre gondolni! :)
2019. szept. 20. 14:01
6/9 anonim válasza:
Én is így voltam😊,nyugi lesz az erősebb is.Kb:3teszt😂 mert alig akartam elhinni.De már biztos a baba majd a nődokid is megmondja.Vigyázz magatokra!😊
17hkm.
7/9 anonim válasza:
Szia!
Valószínűleg más teszt sokkal erősebb lenne, az xepil nem a legérzékenyebb.
Ha van lehetőséged vegyél egy predictor earlyt. Nagyon jó teszt. Vagy ha rossmann van feléd akkor facellet. Mindkettő sokkal erősebb lesz, mint az xepil, akár most délután.
Gratulálok :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek :) igen.. Tervezem hogy veszek még egy párat.. Nem bírom ki.. Nem tudom elhibni hogy sikerült
2019. szept. 20. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!