Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Gólyahír...

Terhes vagyok? Gólyahír tesztet csináltam, öt perc múlva halvány csíkot láttam. Szétszedtem, hogy jobban lássam. Valóban rózsaszín volt, egyértelműen láttam. Viszont pár óra múlva a csík eltűnt. Csak a reagens helyét láttam akkor? Nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

2019. szept. 18. 13:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez negatív. :(

A pozi tesztet nem kell szétszedni, hogy látszódjon a 2. csík.

2019. szept. 18. 16:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt olyan tesztem amit először csináltam, hogy kb csak én láttam a második csíkot és ráadásul délutánra eltűnt róla. Majd két nappal később szép egyértelmű pozit teszteltem :)Viszont nem véletlenül van a tesztekre írva, hogy időn túl ne értékeld..:) azóta már biztosan tudod mit is láttál valójában. Én szurkolok :)
2019. okt. 9. 16:13
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Én 8 es 9 dpo teszteltem nagyon halvany pozit 10 dpo tok negativ el is konyveltem hogy ez megint kemiai terhesseg volt makd 11 dpo megint halvany pozi (ezek Facelle tesztek voltak) es aznap Predictor is halvany pozi lett. Nem tudom a 10 dpon miert lett total negativ mert az elozo ketton nem kellett keresni se a csikot azon meg ha mikorszkop ala teszem se volt semmi. Elso pisibol volt az osszes. 7+1 hkm
2020. febr. 29. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!