Ezt vehetem halvány pozitívnak?
2019. szept. 18. 10:44
11/24 anonim válasza:
Hol van ezen 2.csík? Jézusom...
12/24 anonim válasza:
Ti hol látok ezen bármit is az egy csíkon kívül? Letöltöttem, ránagyítottam, de Isten az atyám, ezen én semmit nem látok. Kérdező, ha majd pozitív lesz, nem kell szétszedni és kérdést se kell feltenni.
13/24 anonim válasza:
Bocsi, de egy pozi tesztet nem kell szétszedni. 2 nap múlva tesztelj újra.🍀
14/24 anonim válasza:
Holnapután csinálj inkább mert ez így nagyon kétértelmű, erre nem mondanék se pozitívat se negatívat. Drukkolok, hogy pozitív legyen! (ha tervezted)
15/24 anonim válasza:
Igen, ez egy halvány pozi. Csinálj egy 10-es érzékenységűt azon jobban fog látszódni. :)
16/24 anonim válasza:
Tesztelj holnap reggel egy 10es teszttel, és kiderül hogy ez pozi volt-e.
17/24 anonim válasza:
Hat en sem latok ezek semmit.
18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, igen, a maiteszten már sokkal jobban látni:)
2019. szept. 19. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!