Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányadik próbálkozásra jött...

Hányadik próbálkozásra jött össze a baba?

Figyelt kérdés
2019. szept. 17. 17:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A 3. "nekifutásra" sikerült
2019. szept. 17. 21:26
 12/19 anonim ***** válasza:

Azért durva hogy milyen sok embernek jött össze elsőre.

Nekünk az első a 7. Próbálkozós hónapban.

A másodikat most gyártjuk. :) Én 26-ra nem várom. Majd írd meg mi lett.

2019. szept. 17. 22:24
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Nekem az a furcsa és durva, hogy ennyi fiatalnak meg nem sikerül elsőre. Mikor "elkezdtük" meg se fordult a fejünkben, egyszer sem hogy ne sikerüljön elsőre.. de sokat lehet tenni érte, megfelelő étrend, sport, csípős fűszerek, tejtermékek és koffein mellőzése, vitaminok, omega 3 szedése és ami még fontosabb, hogy ne "babaprojejt" legyen a szex.
2019. szept. 17. 22:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Első hónapba összejött nekünk is. Szerencsére. :)
2019. szept. 18. 04:49
 15/19 anonim ***** válasza:

Első 3év

Második 1,5év

2019. szept. 18. 06:13
 16/19 anonim ***** válasza:
8. hónap után
2019. szept. 18. 07:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Elsőnél párszor nem védekeztünk, így mondhatni elsőre sikerült.

Második tavasszal fog születni de 5 éve nem védekezünk kB... 7 év lesz így köztük.

2019. szept. 18. 07:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Első terhesség 5 év, de ez rosszul végződött, végül 7 év kellett az első gyermekünkhöz. Második picire reméljük nem kell ennyit várni :)
2019. szept. 18. 10:15
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
13-as. Én igazán egészséges életet élek. Évek óta szedek multivitamint, omega 3-at, kalcium-magnezium-cink komplexet. Rendszeresen mozgok (futok heti 2x és testépítés szintén heti 2x) sosem vagyok beteg, teljesen kiegyensúlyozott, stresszmentes életét élek. A férjemmel imádjuk egymást. Semmi gondunk, van otthonunk, kocsink hitel nélkül, tehát nem kell semmi stresszelni. És mégis vártunk a mazsolánkra. Szóval persze, lehet segíteni pár dologgal. Sőt kell is az egészséges életmód. De azért az sem tesz csodát.
2019. szept. 18. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!