Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek is írták fel állami...

Nektek is írták fel állami intézményben úgy a drága hormonokat lombik eljárásnál, hogy fel sem kellett használni?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, amikor egy dobozzal felírnak és marad belőle, hanem arra, amikor felírnak 6 db 10 ezer forintos hormont, kiváltod, 3 napig írja elő, hogy szúrd, mivel 3 nap múlva menned kell (addig hármat beszúrtál) és a következő vizsgálatkor teljesen mást adnak, így megmarad a hatból 3 doboz hormon, ami 30.000 Ft és amit hajíthatsz ki a kukába. Nem logikusabb lenne 3-at felírni és amikor megyek 3. nap, akkor felírják még ha kell és aznap kiváltom. Ha nem kell, akkor pedig nem váltom ki, hanem azt váltom ki, amit felírnak helyette.
2019. szept. 16. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező azonnal kiváltani a felírt darabszámot.
2019. szept. 16. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Kis veszteséggel el tudod adni.

Nekem 100ezer forintnyi hormon volt a hűtőben amikor az utolsó hónapban mégis spontán terhes lettem. Neten kb 80 százalékos áron el tudtam adni mindent.

2019. szept. 16. 20:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Ugyes vagy es nagyon gratulalok. Neked is koszonom a valaszt, elso.
2019. szept. 17. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!