Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki erős fájdalmakkal, gyógysz...

Aki erős fájdalmakkal, gyógyszerekkel küzd menstruáció során azoktól a hölgyektől érd. Hogy mit érzett, hogyan élte meg a beágyazódást?

Figyelt kérdés
2019. szept. 15. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

En van h menstruaciokor hanyok is a fajdalomtol, ha nincs gyogyszerem, vagy epp nem elegge hatasos.

Beagyazodaskor semmit nem ereztem egyszer sem.

2019. szept. 15. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem éreztem.
2019. szept. 15. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmit

De a azlési fájdalmakat sem éltem meg ezek után tragédiának

2019. szept. 15. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
*szülési
2019. szept. 15. 21:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, és a szülést hogy éltétek meg?
2019. szept. 15. 22:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Mikor tudtátok meg hogy várandossak vagytok?

Akkor amikor megtudtátok biztos megtapintottátok a hasatok, éreztetek valami külömbséget?

Éreztétek a hasatokon néhány hetessen?

2019. szept. 15. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem éreztem egyiküknél sem. A vajúdás sem volt vészes, bár ez inkább fejben dől el szerintem. 😊
2019. szept. 16. 00:34
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
A beágyazodást nem lehet érezni. Én se éreztrm. 2 szülésem volt, az egyiket meg se éreztrm, a másik piszkosul fájt, pedig másodszor is ugxanúgy álltam hozzá. Szóval csak részben dől el fejben.
2019. szept. 16. 06:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is hányós görcsölős voltam, kiszáradással nem egyszer vittek be. A mentősökkel már szinte haverságban voltam.

A beágyazódást nem lehet érezni! Nem volt semmi különös, az elmaradás előtt ugyanúgy voltak premens tüneteim, mint amikor megjönne. Annyi, hogy nem véreztem és kész.

30 hetes vagyok.

2019. szept. 16. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!