Narancs223 kérdése:
Gyakori hüvelygyulladás miatt lehet szövődmény?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a gyakori hüvely gyulladás miatt kialakulhat e későbbiekben méhszáj elégtelenség , vagy milyen szövődményei lehetnek? Van már két gyermekem, mindkettő császárral szültem, méhszájam nem tágult náluk, de mióta megvan a második gyermekem , elég sűrűn van hüvely gyulladásom(2-3havonta), a dokim macmirror kúpot ír szinte mindig 😔 utána gynoflort használok, kicsit aggódom hogy nehogy szövődménye legyen , már gondolkodtam hogy szedek grapefruit cseppet megelőzésképpen. Köszönöm ha leírjátok tapasztalataitokat, vagy hogy mi vált be nektek ilyen esetben.#Gyulladáa #későbbi terhesség
2019. szept. 15. 08:05
1/3 anonim válasza:
Ha nincs megfelelően kezelve, akkor lehet gond.
De ha ezzel megnyugtatlak, nekem is nagyon gyakran volt 20-on éves koromban főleg, szinte minden évben legalább 3-4x. már nagyon kínlódtam vele, mégis elsőre sikerült a bab, nem volt gond. De minden szervezet más.
Ha javasolhatom, van egy injekció amiről beszélnek, hogy kezelésszerűen kell adni, és nem lesz gond vele. Én nem próbáltam, de mondják, hogy használ.
3/3 A kérdező kommentje:
Még egy babát szeretnénk majd a férjemmel, csak annyi olyan jön szembe velem ,hogy kinyílt a méhszája a kismamának és meg kellett szülnie idő előtt a babát, hogy elgondolkodtam ,vajon mitől alakul ez ki?!! Gyulládás miatt lehet e .. köszi a választ, utánanézek mi a neve a szurinak.:-)Igazából már kétszer a macmirort írta a dokim ,de ha nem tudtam elmenni hozzá és már éreztem a jelét hogy valami nem stimmel akkor canesten Kombit használtam + gynoflor helyreállítót, de már kezd unalmas lenni..:-(
2019. szept. 15. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!