1/25 anonim válasza:
Ezen 1 csík van. Mi a kérdés?
2/25 anonim válasza:
Halványan van ott második csík :)
3/25 anonim válasza:
Valamit látok. Ez predictor early? Nekem totál hómező volt, ha nem voltam terhes.
Amúgy péntek van. Mikor esedékes?
4/25 anonim válasza:
Ez negatív, de nem jelenti azt, hogy később nem lehet pozitív belőle.
Drukkolok! 🍀
5/25 anonim válasza:
Ha ilyet tesztelnel mikor nem akarsz gyereket, akkor nem kérdeznél semmit hanem elmennél beba.ni a haverokkal örömödben.
6/25 A kérdező kommentje:
Igen predictor. Élőben egy nagyon halvány rózsaszín csík látszik rajta. Vasárnap vagy legkésöbb hétfőre nem várom.
2019. szept. 13. 19:36
7/25 anonim válasza:
Ott van az a csík. De várj, mert a terhességek nagyrésze kémiai, a menzesszel kb egyidőben távozik is. Holnap újra teszt.
De most igen. OTT VAN!
8/25 anonim válasza:
Én is látom. Drukk, hogy erősödjön 🙂
10/25 anonim válasza:
Először nem láttam semmit, de ahogy írták a többiek, mégegyszer ránéztem és valóban van ott vmi nagyon halványan. Nem várt napján tesztelj ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!