11/35 anonim válasza:
Ez egy halvány pozitív teszt, pár nap mulva tesztelj még ugyanilyen márkával, hogy erősödik-e.
12/35 anonim válasza:
Ugyan ilyenem volt .... ma reggelre megjott. En tobbet ilyet nem veszek! 3 Facelle tesztem is ilyen..... erre...
13/35 anonim válasza:
Utolsó nem a tesztet kell hibáztatni, a facelle az egyik legérzékenyebb teszt a piacon.Ha nem várt előtt tesztelsz sajnos így járhatsz.Velem is előfordult már mert én is türelmetlen voltam, de a tesztet hibátatni elég gyerekes dolog.
16/35 A kérdező kommentje:
De hát ez teljes képtelenség
A barátommal még csak le sem feküdtem
Talán egy minimális elovaladek került az ujjáról talán a hüvelyembe, de ő amúgy állítja hogy biztos hogy nem
Azóta kétszer is menstruáltam
Csak én nagyon meg vagyok ijedve az eset óta és gondoltam csinálok egy tesztet
De hat ez képtelenség..legalábbis azt hittem
2019. szept. 12. 14:47
18/35 anonim válasza:
Hát akkor valami nagyon nem oké. Főleg ha 2 szer meg is jött. Te tetted akkor fel azt a kérdést amiben csak hozzádért előváladékos kézzel? Hát erre kiváncsi leszek ebből mi lesz..
19/35 anonim válasza:
Ha az eset óta kétszer megjött (és az az egy eset volt, több nem), az azt jelenti, hogy legalább 10 hete történt az aktus. Ha csak nem menstruálsz 14 naponta, mint a mezei egér. Az 12 hetes terhességnek felelne meg, aminél nem kellene keresgélni a csíkot.
20/35 anonim válasza:
Esetleg nem lehet, hogy a peteérésed most van?Úgy olvastam, hogy többeknek a hcg teszt kimutatja az ovulációt.Ha meg még sem akkor szeplőtelen fogantatás történt.🤔😅Amúgy nagyon érdekes a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!