Volt olyan, akinek a nemvárt napjan nagyon leesett a hő, másnap ugyan ott maradt, meg is terhes volt? Több, mint két éve merema hőmet. Thát azt gondoltam, már tudok mindent. Mindig! 14. nap jön meg, ovu utan.
A gorbén, meg mindig ott vna ovum, ahonnan eloszor emelkedni kezd, nem masnap. De ilyen meg sose volt, h 15. nap es nem jott meg. Hő szerint persze kuka. tesztet nemsoka veszek, ke tnapja csak ilyen árnyekos van, tehat nem csík, idon beluli, de cska erosodo arnyek, h így mondjam. Van gyerekem, volt mar vetelesem is, tehat nem vagyok kezdo. De most remenykedek. Valaki mutasson mar olyan sajat gorbet, ahol 14-15nap leesett nagyon, meg is baba lett.
Vagy akinek pl megjott kciist, de baba megmaradt? Vagy progi hiany, felek attól is. Majd irok, h tesztel mimlett. Eddig xepil volt, msot vexzek 10est.
Ne tépd le pinkygreen fejét, semmi rosszat nem akart, hanem a tényeket írta. Mint minden laborértéknek, a hCG-nek is van tartománya. Alapesetben ugyan elenyésző mennyiségben van hCG a szervezetben, de van. A legtöbb laborban 4-5mIU egységig negatívnak számít a hCG, tehát egy nem terhes nőnek is van ennyi a vérében. A te értéked gyakorlatilag negatívnak számít.
A tesztek közül az első nagyon el van ázva, a második szerintem pozitív. De teljesen érthetetlen, hogy ennyi hCG mellett mégis hogyan... tényleg a szétázás lehet a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!