Akinek volt beágyazódáskor vérzése, annak milyen mennyiségben volt?
Figyelt kérdés
2019. szept. 8. 06:16
1/10 anonim válasza:
Az csak itt a gyakorin van. Ha ilyrt tapasztal valaki, hormonproblémára is utalhat.
2/10 A kérdező kommentje:
Ah, értem. Akkor ez csak olyan legenda, mint a rendes mensi mellettimterhesség és társai?
2019. szept. 8. 07:09
3/10 anonim válasza:
Jah, meg a 9dpos hányás, mellfeszülés.
4/10 anonim válasza:
Nem igaz, hogy ilyen nem létezik! 2x lettem terhes lombik programból (7 próbálkozásból). Csak a sikeres lombikoknál volt vérzésem a beágyazódás idejében -amit lombiknál nem nehéz 1-2 nap pontossággal belőni. Két napig tartott: első napon bordós-barnás pecsételő vérzésem volt, következő napon már csak egy kis barnázás. És vérvétellel igazoltan nem volt progeszteron hiányom, sőt: 200 felett volt, mivel az összes létező formában kaptam (hüvelyben, szájon át, injekcióban).
Szóval szerintem elég nagy önteltség azt gondolni, hogy ami neki nincs, az nem létezik...
5/10 anonim válasza:
Szerintem egy lombikos terhességet meg ilyen szempontból nem kellene alapnak tekinteni.
6/10 anonim válasza:
Nekem is volt mind a 4-gyel, pontosan akkor, amikor meg kellett volna jönnie. 2 csepp rózsaszín semmiség, sötét bugyiban fel sem tűnt volna. 😊 Soha később nem volt vérzés vagy bármi probléma, egy hányingerem sem volt a terhességeim alatt.
7/10 anonim válasza:
És aznap még negatív volt a teszt? Merthogy a hcg a beágyazódástól kezdődik termelődni.
8/10 anonim válasza:
Nekem halvány pozitív volt akkor már a teszt, mindkétszer. A beágyazódás egy folyamat, nem egy pillanat.
9/10 anonim válasza:
Beágyazódásos vérzés nem létezik, ezt jó lenne ugyan úgy elfelejteni, mint a spontán peteérést. Lehet, hogy feminás meg nőklapjacafés cikkekben olvastatok már erről a dologról, de arra ne alapozzunk. Megtörténik a megtermékenyítés, tök mindegy mikor, középidőben, közvetlen menzesz előtt vagy után. A lényeg, hogy találkozik a petesejt a hímivarsejttel. Pár nap múlva megérkezik a méhbe, elkezdi magát "berágni" a méhfalba. Nyilván ez a méh minimális mikrosérülésével jár, a petesejt kb 0,1-0,2 mm. Lehet azt hiszitek, hogy azonnal csöpög lefelé a sérülésből keletkezett vér, de nem. Pár apró még a tűszúrástól is kisebb heg keletkezéséből nem jelentkezik olyan mértékű vér, hogy az szemmel látható legyen. Nagyon-nagyon lassan távozik a méhből, keveredik a hüvelyváladékkal, nagyon ritkán a wc papíron törléskor esetleg kicsit sötétebb-sárgásabb-barnásabb hüvelyváladék jelentkezHET. De 99%-ban nem jelentkezik. Akinek menstruáció környékén minimális vérzés jelentkezett, az hormonális dolog, nem beágyazódás.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Sajnos azóta is kis mennyiségben folyamatosan megy a dolog, úgyhogy bizzosan nem beágyazódás volt.
2019. szept. 11. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!