Nemvárt előtt egy héttel enyhe mindjárt megjön érzés, és mell érzékenység lehet beágyazódási tünet? Aki érezte a beágyazódást, mit érzett és mikor?
Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 14:58
1/9 anonim válasza:
Nem hiszek a beágyazódás érzésében, én az időben elvégzett tesztnek, és az ultrahangnak hiszek. Nem sok van a kimaradt menzesz idejéig, türelem!
2/9 anonim válasza:
Nevezzük már nevén a dolgokat, úgy ahogy kell. Nem "nem várt ", hanem menstruáció bakker. Miért nem lehet normálisan beszélni. Azért mert így hívja itt mindenki, meg nem lesz nagyobb eséllyel terhes.
3/9 anonim válasza:
Nem. 1 héttel mensi előtt simán jelezheti azt is, hogy meg fog jönni. Akkor is, ha maskor egyébként nem veszel észre magadon premens tüneteket. A beágyazódást amugy is csak a gyakoris kismamák/anyukák érezték, valójában nincs ilyen.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2019. szept. 4. 16:14
5/9 anonim válasza:
Mi ez a hülyeség, hogy a beágyazódást lehet érezni? Azt nem lehet érezni. Igaza van az előttem szólónak, csak a gyakoris kismamák “érzik”. Bebeszélitek magatoknak, annyira rá vagytok állva a gyerek témára. Én lassan 8 hetes terhes vagyok. A terhességet alig érzem, nem hogy a beágyazódást.🙄
6/9 anonim válasza:
Szerintem is inkább azt érzed, hogy meg fog jönni, de ettől függetlenül terhesség is lehet. Nekem is voltak pms tüneteim, mielőtt kiderült a terhesség.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2019. szept. 4. 18:41
8/9 A kérdező kommentje:
Nektek is csak tipikus mensi elötti tünetek jelentkeztek? Vagy az sem?
2019. szept. 4. 18:41
9/9 anonim válasza:
Nekem pontosan ezek voltak a jelek a menstruációnak. Amikor terhes lettem, akkor a mellfeszülés elmaradt és akkor jelentkezett, amikor már meg kellett volna jönnie és sokkal intenzívebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!