Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt egy héttel...

Nemvárt előtt egy héttel enyhe mindjárt megjön érzés, és mell érzékenység lehet beágyazódási tünet? Aki érezte a beágyazódást, mit érzett és mikor?

Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem hiszek a beágyazódás érzésében, én az időben elvégzett tesztnek, és az ultrahangnak hiszek. Nem sok van a kimaradt menzesz idejéig, türelem!
2019. szept. 4. 15:00
 2/9 anonim ***** válasza:
14%
Nevezzük már nevén a dolgokat, úgy ahogy kell. Nem "nem várt ", hanem menstruáció bakker. Miért nem lehet normálisan beszélni. Azért mert így hívja itt mindenki, meg nem lesz nagyobb eséllyel terhes.
2019. szept. 4. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Nem. 1 héttel mensi előtt simán jelezheti azt is, hogy meg fog jönni. Akkor is, ha maskor egyébként nem veszel észre magadon premens tüneteket. A beágyazódást amugy is csak a gyakoris kismamák/anyukák érezték, valójában nincs ilyen.
2019. szept. 4. 15:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2019. szept. 4. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Mi ez a hülyeség, hogy a beágyazódást lehet érezni? Azt nem lehet érezni. Igaza van az előttem szólónak, csak a gyakoris kismamák “érzik”. Bebeszélitek magatoknak, annyira rá vagytok állva a gyerek témára. Én lassan 8 hetes terhes vagyok. A terhességet alig érzem, nem hogy a beágyazódást.🙄
2019. szept. 4. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább azt érzed, hogy meg fog jönni, de ettől függetlenül terhesség is lehet. Nekem is voltak pms tüneteim, mielőtt kiderült a terhesség.
2019. szept. 4. 17:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2019. szept. 4. 18:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Nektek is csak tipikus mensi elötti tünetek jelentkeztek? Vagy az sem?
2019. szept. 4. 18:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pontosan ezek voltak a jelek a menstruációnak. Amikor terhes lettem, akkor a mellfeszülés elmaradt és akkor jelentkezett, amikor már meg kellett volna jönnie és sokkal intenzívebben.
2019. szept. 4. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!