Van itt olyan, aki egyetlen alkalom után lett terhes?
Másfél héttel a menzesz előtt kicsit összemelegettünk a férjemmel, és nem használtuk a pesszáriumot a nagy hévben :)
Még 3-4 hónapig nem próbálkoznánk, de azért kattogok rendesen, hogy mi van ha... azért használjuk inkább rendesen a pesszáriumot mostantól, legalább a felújítással legyünk kész.
Sokat olvasok fórukokat, mindenhol írják, hogy hónapok kellettek a teherbeesésez.
Sokan vannak, akik sok ideje vannak együtt a párjukkal, hormonos cuccot használtak, mégis első alkalommal teherbe estek? :)
Utolsónak igaza van ha gondoszkodni akarunk :D De nem akarunk.
Én is egyből,első alkalommal terhes lettem,bár mi terveztük de azt hittük,sokat kell majd várnunk. Hát..2 hétre rá ott virított a pozitív teszt. (Utána munkaügyi okokból nem is voltunk együtt.Előtte pedig még védekeztünk)
Barátnőméknél
2 védekezésmentes aktus volt igaz.. De az egyik lehetetlen időpontban.
Nekünk kellett pár hónap, de amikor sikerült. 3-szor voltunk együtt szintén felújítás miatt.
1 mensi utáni nap, mensi utáni 4. Nap, majd a köv mensi várható napja előtti nap.. / utóbb tudom hogy előtte peteérés után voltunk vagy túl korán együtt)
Szóval ha az a nap pont az a nap amikro együtt kellett lennetek, akkor simán lehet belőle baba
Én.
Mi korán kezdtünk próbálkozni, hátha nem jön össze, erre 1 alkalom volt. 38 hetes voltam mikor költöztünk :D
Mi nem terveztük, el se ment, csak próbálkozott, fogamzásgátlót is szedtem, bár le volt járva( amit utólag tudtam meg), és mégis terhes lettem.
Nem volt nehéz kitalálni, mikor fogant, mert 3 hetente tudtunk találkozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!