Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Laparoszkópiás műtétért...

Laparoszkópiás műtétért mennyi pénzt illik adni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 09:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%

Illik pff..

kb semennyit. Ha hálapénzt akarsz adni, annyit amennyit tudsz nélkülözni.

2010. júl. 14. 09:39
 2/16 A kérdező kommentje:
De biztos van vmi "szokás", mint a szülésnél.
2010. júl. 14. 09:40
 3/16 anonim válasza:
Szerintem is annyit,amit nélkülönözni tudunk.Ha előtte a doki nem sugta meg,hogy mennyit illik adni.Volt olyan ismerősöm,aki bonbonos dobozba tette a pénzt,a doki visszaadta és mondta,hogy nála 2o ezer a tarifa.Erre az visszavette a dobozt,s kihuzta belőle a pénzt,s leolvasta a 2o-t neki a,többit pedig zsebre tette,ha nála 2o a tarifa.
2010. júl. 14. 09:47
 4/16 anonim ***** válasza:
Én nem fizettem semmit a dokinak, eleve nem is az műtött, akihez bejelentkeztem, mert változtattak a beosztáson. :S Túléltem a műtétet hálapénz nélkül is... van olyan doki, aki ha pénzt adsz, akkor is bunkó, és van aki pénz nélkül is normális.
2010. júl. 14. 09:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Szia! Átlagosan 30 ezret szoktak adni, én is annyit akartam, de nem fogadta el (nagyon emberséges a dokim, nemcsak e miatt)...orvosa válogatja.
2010. júl. 14. 09:58
 6/16 anonim ***** válasza:
30 ezret kért a doki. Szabadidejében műtött, aznap épp nem dolgozott.
2010. júl. 14. 10:40
 7/16 anonim ***** válasza:
Én 20 ezret terveztem, de miután találtak endometriózist, így komolyabb lett a műtét, úgyhogy 30 ezret adtam.
2010. júl. 14. 12:20
 8/16 anonim ***** válasza:
Én 50-et fizeteem...
2010. júl. 14. 13:45
 9/16 anonim ***** válasza:
13:45-ös vagyok.Nekem endometriózisom volt.De utána egy 20 perces méhsövény műtétért is ugyanennyit kért.
2010. júl. 14. 13:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Én 20-at adtam. Nekem is kiderült az endometriózis és még más baj is. Csak lombikkal lehet babánk , így ezért sem adtam többet. Arra meg még több pénz kell. de azóta is voltam a magándokimhoz a beutalók miatt amit a kaáli kér. Nem kér fölöslegesen pénzt a magánrendelőben inkább a korházba hív. az én dokim még a rendesek közé tartozik.
2010. júl. 14. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!