Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt kérdés: mire véljem ezt?

Teszt kérdés: mire véljem ezt?

Figyelt kérdés

színes: [link]

fekete fehér:

[link]

2019. aug. 31. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, száradási csík. A reagens helye látszik.
2019. aug. 31. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Késik? Ha nem akkor az elmaradt menses napján tesztelj újra.
2019. aug. 31. 13:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendszertelen a ciklusom, nincs olyan nálam, hogy "mensi napja" vagy "késik". Köszi a válaszokat.
2019. aug. 31. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha időn belül ott volt és láttad lehet nagyon korai halvány pozitív. Ha csak időn túl jelent meg akkor száradási. Két nap múlva ismételd meg, ha akkor látványosabb akkor terhesség, ha nem akkor nem.
2019. aug. 31. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is rendszertelen a ciklusom.A leghosszabb ciklusom vettem alapul és aszerint teszteltem.Úgy pozitív lett mikor terhes voltam.De amit a 4 írt teljesen helytálló.2 nap múlva ismételj ha erősödik és lesz rendesen színe akkor valószínűleg terhes vagy.
2019. aug. 31. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!