Hőgörbe szakértők, mit gondoltok?
Tegnap full pozitív lett az LH teszt és még most is az.
Nekem többször is két napig pozitív szokott lenni.
Szóval ahogy néztem a fertilityfriends.com-on a görbéket, peteérés napján leesik a hő. Ha netán holnap lenne az ovunap,és nem ma, akkor ma miért ugrott fel 3-4 tizedet az eddigi stabil 36.4-36.5-ről 36.8-ra?
Azt is láttam, hogy van akinek nem esik le ovu napján, de olyat nem láttam, hogy ennyit felment aznap vagy a megelőző nap..
Hiszen ha tegnap lett pozitív az LH teszt először, ma pedig ismét pozitív, akkor holnap kellene elméletben lennie az ovunak.
De ha mégis ma volt hajnalban , akkor nem lehetett volna még fent a hő ma hajnali 5-kor, miután az a peteérést követő napon megy fel.
Köszi a választ. Igen, eléggé beleástam magam a témába. Nem iszok egy korty alkoholt se és nem szedek semmit. Mindennap ugyanakkor mérem +/-15 perc.
Hát kíváncsi leszek.
Jó ez a hőmérőzés de ténypeg csak napok múlva lehet az egyértelmű következtetéseket levonni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!