Mikor/hogyan estél teherbe?
Figyelt kérdés
Marley és én filmben láttam, hogy Jenny az Írország kiruccanáson lett terhes.
Érdekelne, hogy másnál esetleg volt-e vmi különleges alkalom vagy hely vagy vmi, amikor teherbe esett.
(Mi az első évfordulónkon, amikor is piknikezni mentünk a semmi közepére:))
2019. aug. 26. 15:21
11/18 anonim válasza:
Elsőnél egy borozós együtt fürdős gyertyafényes estén. Másodiknál is éjjel, de ott már csak "simán". :) ő nemsokára érkezik. :)
12/18 anonim válasza:
Az első gyermek a nászútunkon fogant 😊
13/18 anonim válasza:
Az első a 7. évfordulónk után 2-3 héttel (az évfordulónkon pont megjött), 6 év próbálkozás után, spontán. 😊 A másik 3-ban semmi extra nem volt, leszámítva, hogy jó gyorsan megfogantak, ami az előzmények tudatában igazi csoda. 😊
14/18 anonim válasza:
Akik ennyire tudják, hogy alkalomhoz kötik, azok egy hónapban csak 1-szer Fekszenek le a párjukkal?
Mert én nekem lila gőzöm sincs, mert minden másnap volt/van szex...
15/18 anonim válasza:
És miért van minden válasz lepontozva?
16/18 anonim válasza:
Én is erre akartam utalni, hogy honnan a fészkes fenéből tudná máshonnan, hogy pont abból az aktusból lett terhes? De most nem kezdek bele a spermiumok képességeibe, a fogantatás folyamatába, inkább lenyelem, hogy lepontoztak a nagy szakértők.
17/18 anonim válasza:
Én sem értem a 0%ot amit kaptam. Erre nincs jó válasz. Általában két sejt talslkozik így vagy úgy... Abból lesz a terhesség. Ennyi.
18/18 anonim válasza:
17: ennyi. Az összes többi csak mellébeszélés, meg a helyzet romantizálása. De ha nekik ettől jobb a lelki világuk, hát legyen. 🤪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!