Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ettől ugye nem eshetek teherbe?

Ettől ugye nem eshetek teherbe?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Barátom boxerben, én bugyiban voltam(nem csipkés). És ugye odarakta meg minden. Ettől ugye nem lehetek terhes?Értelmes válaszokat kérnék szépen, előre is köszönöm!

2019. aug. 20. 14:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, nagyon köszönöm! Szerintem a te válaszod az egyik legértelmesebb!:)
2019. aug. 20. 14:48
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
Értelmes válaszokat vársz egy ilyen buta kérdésre? Csipkés, nem csipkés...kit érdekel? Ha úgy gondolod,hogy van valami köze ahhoz,hogy milyen bugyi van rajtad,ne szexelj mert rohadtul nem tudod mi fán terem.
2019. aug. 20. 15:29
 13/14 anonim ***** válasza:
31%
Ez most vicc vagy komoly? Mert ha vicc akkor nagyon durva! De hányszor kérdezed meg? És az a lényeg, hogy nem volt csipkés a bugyid! Az hatásos fogamzásgátló!
2019. aug. 20. 16:04
 14/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Amúgy mindegy, hogy csipkés vagy nem csipkés bugyi volt rajtad.
2019. aug. 20. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!