Türelmetlen vagyok! Terhes vagyok?
Reggel tesztelek meg ha korai is . Ha terhes lennék mielőbb meg kell tudnom mert sajnos már volt vetélésem 7 hetesen
9 nap múlva jönne a nemvárt 3 nappal ezelőtt mensi görcseim voltak néhány órára, azóta napról napra jobban fáj a mellem . Terhesen is így volt a görcsöktöl eltekintve . Végül már úgy fajt,hogy aludni is csak háton tudtam.
Meg ha halvány pozitív is lenne
Istenem de jó lenne :)
Ne fogd arra,hogy volt egy vetélésed és azért kell mihamarabb megtudnod.
Ezért nem leszel terhes,mert ennyire görcsölsz és ezt most nem rosszindulatból irom..
Korai még...sőt..nagyon korai.
Várd meg, bírd ki! Ha kimarad,tesztelj.
Nem attól marad meg, hogy előbb tudod meg.Tenni nem tudnál ellene akkor sem
Valki írta itt pár napja hogy korán teszel mert az orvosa azt tanácsolta
Sok vetélése volt és ezért hogy mielőbb megtudja
Külföldön vagyok itt van olyan tabletta amit ilyenkor adnak korai terhessegnel hogy a baba megmaradjon
Persze nem 100% os
Barátnőm is így járt és neki rögtön felírta az orvos és most 7 hónapos terhes már .
Igen tudom higy korai
És hülyeség lenne tesztelni
De anyit megért hogy tudjam ja meg is ..
Ha kell minden nap tesztelek a következő 10 napban :)
Sőt szerintem ez lesz
Tudom butaság ... de miért ne
Miért ne ? Mi történik ha ra pisilek egy teszte és mondjuk negatív mind a 10 napban . Senki nem sérül
Max én
De remelem szurkolok
Köszönöm a válaszokat
Érdekelt mindenki véleménye . Meg ha nem is értek vele egyet köszönöm a válaszokat . Köszönöm annak aki drukkol .
Csináltam ma egy tesztet de őszintén nagyon minimálisan látok valami második csíkot de az is talán csaj szellem csík
De már ennek is örülök és egyszerre felek is hogy mi lesz ha újra tesztelek pár nap múlva és ugyan ilyen lesz vagy meg ennyire sem fog látszani ...
de hat ahogy mondani szoktak
A remény hal meg utoljára
Nem adom fel
És ha nem kellenétek nem után volna ki semmit
Nincs kivel ezt megbeszéljem
Mert ha meg is pozitív lesz a tesz titokban akarok martini a szeretteik előtt egy darabig míg teljesen nem biztis a baba
Párom pedig akar babát de nem akarja állandóan a nyűgöm hallgatni :D vagy a baba témát .. kert ilyenkor másról sem lehet velem beszélni ahogy ő mondja :)
És igen szükségünk van mindanyiunknak valakire akar a távolból is hogy adjon nemi reményt
Köszönöm az utolsónak is
Ez nem egy olyan dolog hogy babát akarok és megyek veszek egyet és be teszem a hasamba 9 hónap és lesz ..
Ez egy csoda egy ajándék Istentől vagy nevezzük valami felsőbb dologtól .. és mind az amit tehetünk hogy reménykedünk és másokra támaszkodunk ha épp szükségünk van ra . Itt ez az oldal
Segítsünk hát egymásnak
Van elég rossz ebben a világban
És ha csak anyival is de fel tudom viditani valaki napig hogy azt írom
Van remény
Mindig van és én is szurkolok
Akkor megteszem . Sőt többet ha kell
Így hat én is szurkolok nektek is és remelem hogy megadatik itt mindanyiunknak hogy egyszer legalább megtapasztaljuk ezt a csodát ❤️
Pár nap múlva újra tesztelek és jelentkezem
Addig is minden jót ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!