Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért vannak menstruaciós...

Miért vannak menstruaciós görcseim derék fajásom órák óta? Ciklusaim 32 nap körül vannak 11 nap múlva kellene csak megjönnie.

Figyelt kérdés
5 nappal 7 nappal és 10 nappal ezelőtt voltunk utoljára együtt .

2019. aug. 16. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem a kérdező pontozott le, de ezen az oldalon ennyire hülyék vannak, hogy bármit írok normálisan, mindenféle kötözködés nélkül, ami esetleg ellentétes az ő hozzászólásukkal, akkor máris lepontoznak? Én nem szoktam kötözködni, bunkó vagy sértő módon válaszolni, de ez a sok ostoba paraszt már kikészít, mert szinte minden válaszomnál lepontoznak, akik ellentétes véleményen vannak. De könyörgöm, akkor az ilyen primitív hülye minek mászik fel erre az oldalra? Ez az oldal azért van, hogy megbeszéljünk dolgokat és bizony van, akinek más a véleménye, ezt értelmes felnőtt embernek el kellene tudni fogadni. A moderátorok nem tudnának ezek ellen valamit tenni??? Erősen gondolkozom, hogy törlöm innen magam.
2019. aug. 16. 20:19
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként 8-as voltam.
2019. aug. 16. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük 8-as, teged is lepontoztak meg engem is, pedig nem egyezik a velemenyunk. Ha feher az a baj ha meg fekete akkor az. 🤦‍♀️🤷‍♀️
2019. aug. 16. 20:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Na akkor tuti megmaradok :) olyan mensiszerű görcseim vannak hogy majd megbolondulok egész délután. Szerintem biztos vmi időjárás vagy ilyesmi mert a fejem is nagyon fájt ma. Baba tuti nincs, lemaradtunk a pé-ről betegség miatt.
2019. aug. 16. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!