Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez ugye negatívnak számít?

Ez ugye negatívnak számít?

Figyelt kérdés
[link]
2019. aug. 15. 12:23
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
2019. aug. 15. 12:24
 2/31 A kérdező kommentje:
2019. aug. 15. 12:25
 3/31 anonim ***** válasza:
Nekem amikor negativ volt, total feher maradt. Az ilyesmi (talan picit erosebb) kemiai terhesseget jelzett egyszer, haromszor pedig naprol napra erosodott ;)
2019. aug. 15. 12:42
 4/31 A kérdező kommentje:
Hű , értem . Ebben leírtál mindent . Képed nincs véletlenül ? Nem értem mi ez a csík ami látszik is meg szinte nem is :/
2019. aug. 15. 12:43
 5/31 anonim ***** válasza:
89%

Száradási csík/reagens helye.

Szétszedni se kell, ha pozitív

2019. aug. 15. 12:50
 6/31 anonim ***** válasza:
13%

Ha időn belül lett látható, akkor nem száradási csík.

Azzal nem értek egyet, hogy nem kell szétszedni, ha van aki türelmetlen és korán tesztel bizony lehet halvány pozitív a teszt ami az ablakos tesztek tükröződése miatt bizonytalan színben pompázik. Nyilván, ha valaki megvárja a mensi késést, akkor egyértelműbb a dolog.

Minden esetre ezen van valami, ha napokkal mensi előtt vagy, akkor lehet csak elindult valami, ha két nap múlva erősödik, akkor lehet terhesség lesz.

A két csík terhesség, legyen az akármilyen halvány... az más kérdés, hogy marad is vagy sem.. nem értem sokan miért gondolják negatívnak, mikor látszik... azért mert kicsit jobban meg kell figyelni, attól még nem negatív...

2019. aug. 15. 13:23
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
3as vagyok. Nincs mar meg az a teszt. Viszont utana ujra teszteltem miutan elmult a menzesz es azon nyoma sem volt swmmifele halvany csiknak mar. Valoszinuleg elindult valami, de nem tapadt meg rendesen. Ha par nap mulva erosebb a csikod, akkor eselyes, hogy baba. Nem tudom, ez jo hir-e szamodra.
2019. aug. 15. 13:39
 8/31 A kérdező kommentje:
Pharmatex el védekezünk. Másfél éves a kicsink. Épitkezünk és még egy két évet szeretnénk várni a tesoval. Úgyhogy remelem , hogy ez most negatív . Két napja késik
2019. aug. 15. 13:45
 9/31 anonim ***** válasza:
74%
Hat a Pharmatex kb semmit nem er. De ket napos kesesnel erosebbnek kene lennie. Hacsak nem kesobb fogant.
2019. aug. 15. 13:53
 10/31 A kérdező kommentje:
Holnap csinálok még egy tesztet
2019. aug. 15. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!