Milyen korkülönbség van a gyerekeitek között? Ti hogy élitek meg, legközelebb is ennyit várnátok? (Már ha szándékos volt az időzítés)
Sokszor elbizonytalanodom miben bízom jobban. A kicsi vagy a nagy korkülönbségben. Számomra a kicsi egyébként 1,5-2 évet jelent, a nagy meg 4-6 évet.
Most van egy 7 hónapos gyermekem. És korábban úg terveztem, hogy ,1-1,5 éves kora körül elkezdhetnék újra próbálkozni.
De néha elbizonytalanodom mi a jobb, szerintem a férjem is pont így van ezzel. Jobb viszonylag rövid időn belül ugyanazt megélni, csunyán kifejezve “letudni”. Vagy könnyebb ha mondjuk már egy oviban középsős, felsős, ne adj’Isten kis iskolas mellé születik a baba.
Mivel a 31. Életévemben vagyok, azt hiszem tulajdonképpen mindkét variáció belefér.
Nem mintha most már el kellene döntenem..🙄
3 hónap híján 6 év van. Nem pont igy terveztük, 4et terveztünk, de a nagy problémás volt, fejlesztések, miegymás. Ő már mondogatta 4 évesen is a tesót, de mi nem voltunk a párommal egy hullámhosszon. Aztán végül megbeszéltük, hogy legyen. 1 aktusból fogant a kicsi. A nagynál kb 2 hétig tartott a féltékenység. Foglalkozik vele, szereti, vigyáz rá, ha kiszaladok a postáért, vagy kiviszem a szemetet. Tanítja mászni, kuszni, játszani, persze van saját ideje, nem tukmálom rá a tesót, talán emiatt is foglalkozik vele ennyit. Mindig mondja, hogy majd ő megtanítja mindenre, igazi védelmező tesó, néha még azt sem hagyja, hogy ránézzen valaki.
Szóval így visszagondolva, nem csinálnám másképp. Így én is visszamehettem picikét dolgozni, mire jött a tesó, a nagynak is jutott és jut elés idő tőlünk.
Hugom es koztem 4 eg van, sosem voltiunk elvalaszthatatlan mintatesok de ketlem, hogy a korkulomseg miatt. Az ocsem 12 evvel fiatalabb nalam, a fel kromat odaadnam erte nagy baratok vagyunk :)
Egyebkent a legjobb baratnom es a huga kozt is 4 ev van, ok legjobb baratnok, imadjak egymast, osszekoltoztek az egyetem vegett, szoval szerintem ez valamelyest inkabb neveles kerdese :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!