Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusom 9.napján vagyok (2...

A ciklusom 9.napján vagyok (2 napja múlt el) és most az ovulációs mikroszkópom kis körének az egyik széle páfrányos. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy peteérésem lenne? Ha nem teljesen páfrányos csak egy kicsit az mit jelent? Még kezdő vagyok! :)
2008. nov. 14. 17:12
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés: Ha letisztitom a lencsét teljesen el kell, hogy tűnjön róla minden??? Mert hiába tisztítom, a kis "amőbák" rajta maradnak!
2008. nov. 14. 17:22
 2/12 anonim ***** válasza:

Én szemüvegtisztítóval szoktam lemosni, és puha ronggyal letörölni. Próbáld meg úgy!

A 9. napon már lehet félig páfrányos, mert közelednek a termékeny napjaid! Lehet az is, hogy mostantól kezdve egy hétig is páfrányos lesz akár! Figyeld meg, hogy nő e páfrányok mennyisége!

Jah, és inkább reggel csináld, az a biztosabb! Reggeli első nyál! :-)

2008. nov. 14. 17:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem lesz baja, ha valamilyen szerrel mosom le?
2008. nov. 14. 17:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem, nem, csak alaposan töröld át utána simma vízzel is, és úgy a szárazzal!

Nekem a szemüvegtörlő ékszermosó is egyben, zsíroldó hatással, és semmi baja nincs!

Inkább a rongyra ügyelj, mert ha nem puha, akkor megkarcolod!

1. voltam

2008. nov. 14. 17:41
 5/12 A kérdező kommentje:
De te amikor letörlöd eltűnik róla minden teljesen?
2008. nov. 14. 17:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen.

Neked nem? Vagy a szélén marad kosz?

2008. nov. 14. 17:50
 7/12 A kérdező kommentje:
Most is lemostam, letöröltem, de még mindig van rajta "amőba" meg a széle kicsit páfrányos. Teljesen nem tűnik el róla.
2008. nov. 14. 17:52
 8/12 anonim ***** válasza:

...akkor nem tudom, mi lehet...

Hátha valaki tud írni valami okosat, én is kíváncsi vagyok rá...

2008. nov. 14. 17:54
 9/12 A kérdező kommentje:
Okés, azért köszi... :)
2008. nov. 14. 17:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem is ez a gondom a mikroszkópommal. Az üveglencsét mikroszálas törlőkendővel (vizessel,aztán szárazzal) tisztára tudom törölni,de utána is foltos marad. Rájöttem,hogy azok a mikroszkóp lencséjén vannak,amihez elég nehéz hozzáférni. Ha valakinek sikerül,írja már le,hogyan. Előre is köszi.
2008. nov. 14. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!