Ma reggel csináltam ezt a tesztet mert napok óta furán éreztem magam. Az eredmény azonnal kijött. Még csak a 23-dik napján vagyok a ciklusomnak. Nem túl korai? Peteérést teszttel követtem, a 11-dik napon volt.
Mert akkor ez nem kérdés, hanem gratuláció gyűjtögetés.
2019. aug. 5. 13:27
3/13 anonim válasza:
Ez teljesen egyértelmű. Nekem ennél halványabb csíkom volt ugyanezzel a tesztel.
4/13 anonim válasza:
Gratulálok!
5/13 A kérdező kommentje:
Remélem tudok kettőig számolni :D
ha gratuláció gyűjtögetés, akkor legyen az. :D
Csak amikor az embert meddőnek nyilvánítják, endometriozissal kezelik és évente darabokra vagdossák odabent, akkor hitetlen.
Csak az érdekelt nem jelenthet-e rosszat ilyen korán ennyire pozitívat tesztelni.
2019. aug. 5. 13:57
6/13 anonim válasza:
Gratulalok!!!!:)))
2019. aug. 5. 14:26
7/13 anonim válasza:
Nyugi, rendben lesz m8nden! Gratulálok! 🙂
2019. aug. 5. 14:35
8/13 anonim válasza:
De nincs ennek a gyereknek apja, hogy veled örüljön? Mér itt kell?
2019. aug. 5. 14:51
9/13 anonim válasza:
Nem értem miért baj ha itt is örül. Ezenaz oldalon elég sok értelmetlen kérdés van. Ez legalább értelmes. És persze h hihetetlen ennyi rossz előzmény után.
Gratulálok és problémamentes terhességet kívánok!
2019. aug. 5. 15:04
10/13 anonim válasza:
Mitől lenne értelmes a kérdés? Nyilván amikor már páran azt mondják, hogy magának gratuláltat a kérdező, akkor hirtelen egy meddő, endometriózisos, stb történet jön. Mindig ugyan az a forgatókönyv. Ha tényleg ez lenne a dolog lényege, akkor nem hagyta ki volna a kérdés alól a kifejtést, hogy miért is ennyire hihetetlen egy pozitív teszt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!