Két napja kidreült hogy terhes vagyok! A párom nagyon örül neki! Én viszont nem igazán! Mert nagyon félek és nem tudom mit tegyek! Ez természetes eleinte? Elfog múlni a bizonytalanságom?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 12:59
11/17 A kérdező kommentje:
Csak az a helyzet h nem tudok örülni!Csak a negatívat látom benne!Nem érzem hogy kész lennék a nagy feladatra!Ja és nem áll mellettem a családom!Ami fontos lenne!Nem bíznak bennem és szerintük nem lennék jó anya!(Lehet igazuk is van)És így nem hiszem hogy megtartom!=( Tnap mikor össze jött a ,,család" úgy éreztem magam mint egy temetésen!Mindenki úgy nézett rám mintha nem is tudom!...=( Így nem tudom végig csinálni!Most én leszek a család fekete báránya!=(( Egyedül a párom örül a babának!De nekem ez kevés!
2010. júl. 14. 12:16
12/17 anonim válasza:
Nem ertem,kinek szulned a gyereket????A csaladodnak vagy magadnak es a parodnak??Ha adottak a korulmenyeid es tudsz anyagi biztonsagot adni annak a babanak akkor miert kell hagyd hogy elteritsenek???Hany eves vagy?tul fiatal vagy,hogy a szuleid ennyire kevesnek tartanak?Egyebkent az sok mindent megmagyaraz ha pl kiskoru vagy vagy nincsen megfelelo anyagi es erzelmi hattered.Azert az abortuszt ugy gondold meg hogy abbol lehetnek meg gondjaid fizikailag is es erzelmileg is,azt magaddal cipeled amig elsz.ajanlom olvasd el "demeny Zita""nema sikoly"c verset,es van egy video is az abortuszrol ugyancsak "nema sikoly"cimmel.miert nem tartanak jo anyanak a szuleid?a parodra mennyire szamithatsz?
13/17 A kérdező kommentje:
19 éves vok,két éve vagyok együtt a párommal!Volt már több hosszú távú kapcsolatom!És tapasztaltnak érzem magam!És sokkal komolyabb vok mint sok 19éves!Sajna nem most kezdtem a nagyvilági életet!Mielött elítéltek gondoltam ezt leírom!Nem járok szórakozni,sehova!És nem is hiányzik!...Nem vagyunk csórók d gazdagok sem!Anyámmal élünk egy szép nagy házban a párommal!Hely lenne a babának!És a párom szerint ami kell az + lenne a babának!De én félek!Mindentől!És nem tudom mit tegyek!...A 28éves nővérem miért mondja azt h az abortusz nem nagy dolog??
2010. júl. 14. 17:48
14/17 A kérdező kommentje:
Hogy miért nem tartanak annak?Talán azért m anyám nem ismer!Soha nem volt jó vele a kapcsolatom!Nem beszélgettünk mint anya lánya!Nem tom!...A páromra számíthatok!(rendőr) Ő nagyon is szeretné a babát mert korban benne van (27)! De én még vártam volna 1-2 évet! Félek ha nem tartom + a párom + utál majd!És félek ha + tartom + bánom!Ha megszülöm azt már nem lehet vissza csinálni!De ha elvetetem talán még lehet pár év múlva!Nagyon kétségbe vok esve!!Nem tudom mit tegyek!Mi lenne a helyes döntés!!Jó lenne ha vki tudna segíteni!;-(
2010. júl. 14. 17:54
15/17 anonim válasza:
16:07vagyok ismet.Megertelek hidd el es nem itelkezem folotted felre ne erts,csak azert kerdeztem par dolgot hogy tisztabban lassak.Abban biztos lehetsz ha megszulod akkor nem banod meg,mert ha a parod melletted all akkor nem lessz baj,ha meg elhatarozod magad akkor anyukadek is kenytelenek lesznek elfogadni es meglasd ok is szeretni fogjak a pici babadat.1-2 ev mulva sem fogod magad kesznek erezni ra mert meg nem voltal anya ezert nem tudhatod milyen csak ha kiprobaltad.Mit erzel a szived melyen,szeretned a babat?Zarj ki mindenkit a fejedbol es ne torodj senkivel csak magaddal es a paroddal.Fontos hogy tisztazd magadban hogy szereted e annyira hogy csaladot alapits vele,tapasztalatbol beszelek en is igy voltam szinte csak en 23eves voltam de ugyan ebben a dilemmaban voltam anyukam nem orult,nem voltam ferjnel de szerettuk egymast es ami kellett megtudtuk adni a babamnak es a parom nekem is akarta nagyon o 28eves volt.Ugy ereztem ha megtartom akkor elveszik a szabadsagom,felreall a csaladom es ha netan elhagy a parom akkor fujhatom.Ehez kepest most van egy gyonyoru kisfiam,azota a parommal osszehazasodtunk anyukamek pedig imadjak a fiamat es ha ez nem lenne eleg akkor most jon a masodik babank akit mar mindenki var bar anyukam ezt sem fogadta kitoro orommel.en megtartanam,de neked kell dontened egyedul te szamitasz es a parod:)Ird meg mire jutottal:)
16/17 A kérdező kommentje:
Email-t írtam ha nem gond!
2010. júl. 15. 13:29
17/17 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A VÉLEMÉNYÉT! A PÁROMMAL KÖZÖS MEGEGYEZÉS ALAPJÁN DÖNTÖTTÜNK!HOGY MIT??AZT CSAK A SZERETTEINK TUDJÁK!... ÜDV MINDENKINEK!
2010. júl. 15. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!