Megnéznétek a tesztemet?
Figyelt kérdés
Meg sosem volt olyan h lett vna bármilyen csík a tesztjeimen, ha igen, akkor is szürke, de ha le is fotóztam annyira halovány volt, h a kamera nem is érzékelte. Ma van a nemvárt napja, és tegnap éjjel csináltam az alábbi tesztet. A tüszőrepedés előtt egy nappal és utána egy nappal voltunk együtt. A hőmet mérem, még mindig 37,0 és 37,1 között valtozik. Lábgörcs általános rosszullét, émelygés, és iszonyat derékfájdalom, mellduzzadás jellemző napi szinten, amióta megvolt a peteérés. PMS tünetek nálam csak a alhasi szurkák szoktak lenni. Szerintetek?
2019. júl. 30. 11:40
32/37 A kérdező kommentje:
Meg egy kérdés, tapasztaltabb tesztelőkhöz: szval ugye a predictor szép pozitív, masnap megnyugtatásképp csináltam egy facelle-t is, az is gyönyörű pozitív. Ma reggel meg csináltam meg egy x-epilt. Ő is pozitív de halványabb mint az előző kettő. Lehetséges h gyengébb a teszt? Vagy ez nem kő jel lehet?
2019. aug. 1. 10:52
33/37 A kérdező kommentje:
Kő=jó. Hülye telefon mindig atirja amit írok 😒
2019. aug. 1. 10:54
35/37 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2019. aug. 1. 13:04
36/37 anonim válasza:
Ugyanilyen volt tavaly az első tesztem a kislányommal, azóta már 4 hónapos 😊 Az x-epilek vadászósak voltak,de a predi egyértelmű. Gratulálok!!!
37/37 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! :)
2019. aug. 2. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!