Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 8 hetente van vérzésem,...

Ha 8 hetente van vérzésem, tuti nincs ovum?

Figyelt kérdés

Az LH teszt amit vettem sosem volt 100%pozitív.

A múlt évi vetélésem után így állt be.. sehogy.. hormonszintem próbálják kezelgetni homeopátiás szerekkel eddig több kevesebb sikerrel.

Azt mondta a doki PCOra gyanakszik.

De hogy mikor terhessév előtte semmi bajom nem volt érdekes. Mindenesetre fogyózok, sportolok , egészséges életvitelre tértem át a vetélés óta teljes mértékben még mielőtt PCOs gyanus lettem. Nincs bebizonyítva de nem tud mit mondani a doki , minden hónapban mást írt fel.

2019. júl. 29. 22:53
 1/6 A kérdező kommentje:
Akarom kérdezni nem is ovu. Hanem teljes lehetetlenség ilyen ciklusokkal teherbeesnem? Mert már kezd elmenni az egésztől a kedvem annyit próbálkozok és tök tehetetlen vagyok
2019. júl. 29. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

60 naponta van mensid? Nekem 45-55 nap között szokott megjönni és kb 3/4 évvel az életmódváltás után javult a helyzet és teherbe is estem ennyire hosszú ciklusokkal.Ha tavaly óta vagy az előző terhességed óta nem tudta az orvosod felállítani a diagnózist akkor keress fel egy endokrinológust, az sokkal többet tud segíteni neked.

Milyen homeopátiás szereket írtak fel neked?

2019. júl. 29. 23:00
 3/6 A kérdező kommentje:

55-55napra jön meg pontosan

Sosem volt ilyen probélmám , azért gyanus nekem ez a PCO mert előtte 29 napra jött meg 13 éves korom óta.

De nem értem mi más lehetne az ok. Az utóbbi uh.n sok apró tüsző volt a leletemen 1 hete.

2019. júl. 29. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Gondolom az egyik petefészek működik, azért van ez.

Persze, hogy teherbe eshetsz!

2019. júl. 29. 23:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Ha az egyuk működik csak akkor azt már elmondták volna nem?

Nem lehetséges , hogy a műtét alatt valamit elrontottak , amit titkolnának?

2019. júl. 29. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Pcos lehettél akár úgy is, hogy 28 napos volt a ciklusod.Meg sokan összekötik azzal, hogy pld csak kövéreket érint pedig nem.

Milyen eltérések vannak a hormonszintjeidbe? Pajzsmirigyed rendben van? Szerintem tényleg keress egy endokrinológust, mert ha eltérések vannak a hormonokba is akkor azt nem ,,varázsszerekkel" kell megjavítani, hanem alkalomadtán gyógyszerekkel.Sok nőgyógyász nem vesz észre olyan kis eltéréseket amik bezavarhatnak, akár ciklushosszt is.Egy próbát megér.Főleg, hogy kétségeid vannak az orvosoddal kapcsolatban is.

Vagy pld próbáltatok egy ciklusba peteérést követni, mert ott látszódnia kellene, hogy van e vagy nincs? Oké, hogy hosszú, de x időnként ha rád néz látnia kell valamit.

2019. júl. 29. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!