Nincs peteérésem? Eddig próbálkoztunk simán, de most kíváncsiságból vettem egy ovutesztet (Gabriel).

Szia!
Én a múlt hónapban vettem ovu tesztet. 8 napon keresztül csináltam, abban az időszakban, amikor pé-nek kellett lenni. Egy alkalommal sem lett pozitív. Pedig volt pé-m, erre bizonyíték, hogy 6 hetes pocis vagyok... Remélem nálad is a teszt "füllent"!
Mondjuk mások meg esküsznek rá, de nekem rossz a tapasztalatom. Azóta kiderült, hogy egy barátnőm is így járt, ő tavaly, és 3 hónapos a babája...
Szóval ne keseredj el, és sok sikert!:)

Figyu, nem akarok pánikrohamot kelteni, de több helyen olvastam már, hogy az ovutesztek közül épp a Gabriel-lel nem sikerült többeknek pozit tesztelni sohasem! Csak majdnem ugyanolyan erősségű lett 2 csík, de sosem lett ugyanolyan! Nálad nem ez van?
Egyébként én az UH-nak hinnék!!
Az ovuteszt is akkor pontos igazán, ha reggel-este csinálnád minden nap, mert mi van, ha épp nem kapod el az LH-emelkedést...?

Kedves második válaszoló... volt két kétcsíkos eredmény.. egy vasárnap, egy meg kedden... szóval nem értem... mindkettő halványabb volt mint a kontroll csík :-(
Nektek nagyon gratulálok és sok boldogságot!!!! :-)

A tesztenek nem minden esetben kell egyforma csíkot jelezni, ha van két csík, akkor elkezdődött a pé!
Ennyi.
Szóval volt petesejt amit a doki látott és be is érett.
Remélem sikerült a megfelelő időpont!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!