12 hetes terhes vagyok tegnap este az alhasi rèszemen èreztem mintha lett volna egy nagyon kemèny csomo fèleség es ugy ki latszodott vajon lehet baj?
Figyelt kérdés
de kb 5 percig éreztem utána pedig el tunt lehetet a baba? es ma is ereztem valami furcsát ottan lent mintha meg mozdult volna de nem fajt szerintettek lehetseges hogy ilyen hamar meg mozduljon? (2 terheseg)?2019. júl. 23. 19:31
1/3 anonim válasza:
Hat... allitolag a masodik terhessegnel hamarabb erzi az ember, mikor megmozdul, de szerintem azert nem ennyire...
2/3 anonim válasza:
A gyerek már rég mozog. Csak te nem érted meg. Szerintem korai lenne erezni de nem vagyunk egyformák.
3/3 anonim válasza:
Szerintem még nem érzed a méhed, hasfalad miatt 12 hetesen. Talán csak egy kis "bélgáz gömb"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!