Tapasztaltabb anyukak segitene valaki?
Figyelt kérdés
Most a babam 3 honapos,tapszeres tehat szumisuvegbol taplalkozik. Elso babam igy ezeket nem ertem az idosebb rokonok pedig nem igazan tudjak. Annyit tudok hogy a cumisuvegek teteljen van ugye a cumi resz es azon van szamozas. Na ezzel nem vagyok tisztaban hogy hanyas szamu lenne idealis a babamnak? Van neki egy olyan amin 1-es szam van es abbol nem szeret enni mert alig meg neki a tapszer hiaba szivja,egy ora mire megeszi az adagjat. Kaptunk egy olyat amin 3-mas szam van es abbol kb 10-15 perc alatt megeszi az egesz kajat . Annal nagyobb a lyuk a cumin minnel tobb szamot mutat? Bocsi hogy ilyen tudatlan vagyok de senki nem mondta es mindent magamtol kell kitapasztalnom. Szerintetek akkor a harmas jo neki ha most is bevalt? Mert tervezek neki venni masik cumisuveget es ha ez jo akkor ilyet fogok.2019. jún. 25. 22:12
11/14 A kérdező kommentje:
Nem kepzeld nem igy van! Esz leny hol taroltam volna amikor egy honapig PIC-en voltunk en anyaszallon es hol taroljam? Talan a kozos hutoben? Ami olyan kicsi hogy a kaja nem fert benne? A csaladom nem tudott naponta jarni hozzank max 3-4 naponta. Es nem egyaltalan nem vagyok lusta etetni mert eddig is szivesen etettm csak szegenynek olyan nehez volt kiszivni azon az apro lyukon hogy otthagyta inkabb. De bocsi te biztosan ismersz es biztos vegig kiserted a korhazi utunkat is egy honapig :) addig orulj amig nem neked kell a PIC-en lenned. Es azon a papirfecnin kerek egy mondatba volt valami hablaty osszefosva. Kb ennyi volt a leiras,jajj de megint bocsi te biztos olyan cumisuveget vettel amin a leiras meg a szules menetet is magaba foglalja. Az idiota itt valojaban te vagy,nem kell okoskodni ha nem ismersz koszonom. :) Es neked miert faj hogy mas anyukak velemenyere is kivancsi voltam ki mikor milyet vasarolt es hogyan evett belole a babaja? Na ehhez sincs kozod. Az "eszedet" (ami nincs) nem itt kellene osztani. Nyilvan nem a te hulyesegedtol fogom ugy etetni a babamat hanem ahogy neki kenyelmes,igy a hasa sem faj es boldogabban is eszik.Sajnalom hogy a te kolykodnek egy oraig kell kinlodni az evessel miattad. De ez a te bajod,masnak nem kell kinlodnia szerencsere :)
2019. jún. 28. 05:51
12/14 A kérdező kommentje:
Ja es ha tudni akarod,ha lenne tejem sem adhatnam neki mert egy honapja eros gyogyszereket kell szednem nehogy rohamot kapjak es megdogoljek. De en kerek elnezest hogy meg elek.
2019. jún. 28. 05:53
13/14 anonim válasza:
Persze ilyenkor megy a mellébeszélés🙂kifogás mindig van🙂 tudod azért jó a szoptatás mert megerősíti az arc izmait ami később a beszédfejlődésben fontos és abban is, hogy ne legyenek csálék a fogai🙂 ezért is jobb a kislyukú cumi, mert az is erősíti, a többiből csak belefolyik a szájába. De te észlény gondolom ezt is tudod. És nem 1 óra az etetés, alig 10 perc. Sajnálom, hogy ilyen retardált vagy. Minden jót🙂🙂
14/14 A kérdező kommentje:
Ha akarod lefenykepezem hogy 1500 grammal szuletett. Azt is hogy egy honapig korhazban voltunk a nyiregyi PIC-en azt is hogy en napokig intenziven voltam es az apja tudott csak hozza jarni. De oke legyen neked kifogas. Edesanyad a retardalt hogy egy ilyen "not" anyat" a vilagranyomott aki idegenekre ilyeneket mond csak mert nem hiszem hogy te anyad hasaban tanultad meg ezeket. Meg en kerek bocsanatot hogy ilyen vagy. Igen,a fogak ep novekedeserol tudtam es a szoptatas fontossagarol is. De szerinted kivettem az inkubatorbol vagy behoztak az intenzivre hogy szoptassam szonda mellett? Oke te ott voltal biztosan lattad es soha ne adja isten hogy korababad legyen mert megtudnad mi azt kiallni es minden nap sirni erte. Majd ha gorcsrohamok sorozata tor rad es eletmento csaszart kapsz rajonnel majd akkor okoskodj. Addig a neved kuss. Ez az en kerdesem nemtudom miert fujod az okossagod. Legyen neked igazad akkor,nem fogok egy idegen szuperanyukaval veszekedni egy anonim oldalon. Ennyit rolad,remelem orulsz. Mindegy a legjobbakat kivanom neked es a babadnak is es jo egeszseget.
2019. jún. 28. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!