Mennyi és milyen tápszert próbáltatok ki, mire megtaláltátok a megfelelőt?
Figyelt kérdés
2019. máj. 16. 16:26
1/8 anonim válasza:
Beba, milumil ha, végül a milumil hasfajos tápszer oldott meg mindent. Mi a probléma miért szeretnél váltani?
2/8 anonim válasza:
Eslo tapszert elfogadta humana baby fitt izlet neki elsore.
3/8 anonim válasza:
3 hétig kórházban volt, szívbeteg. Mielőtt ez kiderült, anyatejes volt, ott először korababáknak valót kapott, attól alig tudott kakilni. Utána váltottak neki Milumil HA Optima Startra, azóta is azt eszi.
4/8 anonim válasza:
Milumil Optima HA ettől nem tudott kakilni. Aztán milupa szenzitív ami kaka ügyet megoldotta. De elkezdett bukni így vegyesen kapta milumil AR-rel. Aztán már nem lakott jól a milupaval és az AR-t kapja lactogen harmonyval már jó ideje.
5/8 A kérdező kommentje:
A kórházban még anyatej mellé kapott Aptamil HA Pre-t. Mindenképp szoptatni akartam, ezért nemigen néztem előtte utána milyen tápszerek vannak. (Ausztriában élünk, itt nem orvos írja fel hanem te választasz). Szóval vettem itthonra Aptamil Pre-t, mert nem vagyunk tejfehérje allergiások, ezt még pótlásnak adtam. Sajnos elapadt a tejem teljesen. Majd ajándékba hozták ugyanezt Magyarországról, a Milumil startot, de mégsem volt ugyanaz, rettentő habos volt, rengeteg levegőt nyelt így. Folytattam a sima Aptamillal, de rengeteget kezdett el enni belőle és széklete sem volt, vettem helyette Beba HA Pre-t (start) doki javaslatára. Hát szegénykémnek rettentő büdös, zöld széklete volt tőle, 3 hétig ezt a fajtát kapta, de ez sem volt már elég neki, folyton éhes is volt. Vettem helyette Hipp combiotic 1-est, szintén a doki javasolta csak, de ettől meg brutál hasmenése lett szegénykémnek. Most Aptamil 1-est kap, de ettől meg fáj a pocakja, mert szintén nagyon habzik. Napi 6x eszik, 167 ml adagokat keverek, 3 alkalommal az egészet benyakalja, 3 alkalommal meg kicsit mindig hagy belőle. Nem bukós, nem hasfájós (normál esetben), nincs allergiája, vagy bármilyen érzékenysége.
2019. máj. 16. 17:08
6/8 anonim válasza:
Nahát, Te is ausztriai mami vagy... nekünk a sima HIPP tökéletesen bevált a nagynál.A kicsinél a HIPP Combiotik lett a jó. A Bebától nálunk is büdös, nyálkás, zöld lett a baba széklete. Mindenképp válts ki kedvezménykártyát, (bipa, merkur, billa, pagro, posta közös kedvezménykártyájuk van már) amivel pontokat gyűjtesz, a pontokat meg beváltod kedvezményekre, így picit olcsóbban jössz ki.
7/8 anonim válasza:
Ja, amùgy a Bebivita is megér egy próbát.
8/8 A kérdező kommentje:
Kipróbálnám a Bebivitát, de nagyon sok fontos aminosav, és probiotikum is hiányzik belőle.
2019. máj. 16. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!