Melyik markat ajanlanatok?
Figyelt kérdés
Tommee Tippie vagy Philips Avent?
Kerem csak azok irjanak akik legalabb az egyiket hasznaltak mar
2019. ápr. 12. 09:43
1/7 anonim válasza:
Majd amelyiket a babád elfogadja. :)
Mi pl Aventes cumisüvegeket használunk. Jó minőségű, de szerintem cseppet túl van árazva. Cumiból viszont nem fogadta el az aventet, se a nukot, csak a Mam volt a jó.
Nektek kell kitapasztalni, hogy számotokra melyik a jó.
2/7 anonim válasza:
Nekünk az Aventos dolgok jobban beváltak.
3/7 anonim válasza:
Elsővel mam és tommee tippee volt. Most lansinoh és ez utóbbi tényleg nem zavar be a szoptatásba, míg a korábbiak igen.
4/7 anonim válasza:
Ezt a baba dönti el, nem te. Mi ezeket próbáltuk:
Avent
Tommee
Nuk
Lansinoh
Nuk
Dr Brown - ezt az egyet fogadta el!
5/7 anonim válasza:
Attól függ mire. Mi cumisüvegből mindkettőt használtuk. Az én fiam mindkettőből szépen evett. De a TT jobban bevált.
Mondjuk az én fiam mindenből eszik csak ehessen.. 😆
6/7 anonim válasza:
Tommee Tippee cumisüveget használunk, 2 gyereknél már bevált.
7/7 anonim válasza:
Jó az avent, lassú folyású így jobban megdolgozott a kajáért, bár a kislányom rengeteg levegőt is nyelt mellette, ezért váltottunk a MAM cumisüvegekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!