Melyiktol hizik jobban a az ujszulott baba tapszertol vagy az anyatejtol?
Az elsőt igény szerint szoptattam, kifejezetten kicsike, alacsonyabb az atlagnál, a súlya pedig a magasságának megfelelő. A második sajnos
3 hetes kora óta tápszeres, betegség miatt nem szoptathattam, ő is kisebb az átlagnál. Genetika. 😊
Ez attól is függ h hány kg illetve centivel születtek.
A lányom 2600 g volt, iszisz baba Soha nem volt kövér.
Barátnőm fia 2 héttel a lányunk előtt született. 4100 gmal. Tápszeres.
De nyilván nem a tápi miatt tűnt a lánykám mellett nagynak. Igazából a lányom tűnt kicsinek
Mindkettőt tapasztaltam, az egyik iszsz baba, a másik tápszeres. Mind a kettő átlagos testsúlyú volt és most is az.
Nem lett a feje sem nagyobb a tápszeresnek, ez butaság.
A gyerek nem malac, hogy hizlalni kelljen. A fejlődés nem kilókban nyilvánul meg
Egyébként, ha az anya vegyes táplálkozású, nincs káros szenvedélye, az anyatejnél nincs jobb. EZ BIZTOS
Volt részem mindkettőben. A tápszeres babám vékonyabb alkatú volt ugyan, de hozzá kell tennem a genetikát, hogy az apja (az exem) piciként nem volt valami vaskos.
A másik 2 babám a jelenlegi páromtól van, mindkettő anyatejes volt. Na a középső gyerek kimondottan kövér volt :D (imádnivaló kis húsgolyó volt, de tény, félévesen 10 kilót nyomott).
A legkisebb is ducibb, de még belefér a normál felső határba a dr.nő és a védőnő szerint (7 hónapos, 9,5 kg). Most hagytam abba a szoptatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!