Olyan anyukáktól kérdeznék főleg, akiknek több gyermekük van de nem mindegyiket tudták szoptatni. Másképp kötődik?
ne aggodj ezen.
3 fiam van,a kozepsot 2,5 eves koraig szoptattam,10 hos koraig semmit nen fogadott el a cicin kivul.
az elsot es a harmadikat 1 ill. 2 honapig sikerult.
semmi kulonbseget nem veszek eszre sot, talan a legnagyobb a leganyasabb,pedig mar 12 eves.
A fiam másfél évig szopott, a lányommal meg terhesség alatt derült ki daganatos betegségem, egy percet sem szopizhatott. 23 éves, és ahogy elnézem a mai családokat, hálás lehetek...
Szóval ne foglalkozz az ilyen hülyeségekkel.
Ez egy akkora hülyeség...Miért ne kötődne egy baba , akit ugyanúgy te etetsz, max tápszerrel üvegből, és ellátod, szeretgeted, ugrasz, bármi baja van, ébredsz hozzá éjjel , nem hagyod sírni stb. ?
Szerintem ezzel a világon semmi összefüggés nincsen...
Nagyon jó dolog a szoptatás, tök fontos , csomó előnye van ( én szoptatott babáim pl. sose betegedtek meg amíg szopiztak (vagy csak nagyon enyhén) , utána viszont durva vírusokat nyaltak be a nagyobbaktól)
Első fiam szoptattam, de kellett 2 hónapos korától már pótlás.
A második és harmadikat 1-1.5 évig szoptattam.
A világon semmi különbséget nem érzek a kötődésükkel kapcsolatban :)
Szerintem emiatt ne sérüljön a lelkivilágod ahogy fogalmaztál :) Annyi rossz dolog van az életben, ezen felesleges aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!