Miért csinálja ezt? 7
Két ötletem van. Az egyik,h a fogától lehet. Az én fiamnál is volt ilyen,akkor picit jobban visszahűtöttem neki,úgy megitta.
A másik,h próbáld meg pohárból megitatni vele,mert lehet,h a cumisüveg nem tetszik neki.
Még vmi eszembe jutott. Milyen gyakran eteted? Csak mert igaz nem barátságos megoldás,de lehet,h beválna. Ha megvárnád,h igazán éhes legyen,még akkor talán meginná.
A Béres csepp jó ötlet,de van olyan baba,akinek szorulást csinál.
Nekünk Mam cumisüveg 2-es nyílású. És azt hiszem a csomagoláson fel volt tüntetve egy anti colic vagy vmi hasonló felirat. Az a lényege,h egy gumi gyűrű szerűség van az aljában,ami nem engedi,h vákum képződjön az üvegen belül,így csökkentve a hasfájás lehetőségét.
A 3-as nyílás is lehet a gond. Abból már elég gyorsan folyik,lehet,h ez nem tetszik neki.
Én javaslom próbálj másik cumisüveget. A tescoban kb 1600Ft,úgy rémlik. Ha mégsem válna be,szidhatsz nyugodtan. Azt hiszem 6 hó felettieknek való.
Majd írj,hogy milyen a tapasztalatod,ha úgy döntesz,h veszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!