5 hónapos babátok mennyi tápszert eszik? 24 óra alatt hányszor?
Igaz az én kislànyom tegnap lett 5 hònapos de ő egy nap 5x eszik, kb 170 ml étkezésenkent. Bár mostanàban van olyan étkezés amikor kell neki csinálni mèg miutàn kiitta a 170 ml-t, ez plusz 70 ml-t jelent általában amiből van hogy csak 40 ml-t iszik meg, van hogy 50-et, csak 30-at, vagy teljesen ki is issza a 70 ml-t. Meg ugye már elkezdtük a ht-t és így tizóraira eszik 60 g gyümölcsöt utàna meg iszik rà 100-140 ml tàpszert.
Naponta amúgy 800-900 ml között eszik tàpszert. Eddig talàn 1-2 olyan nap volt amikor 900 ml felett evett. Most vàltottunk Milupa tàpszerről Hipp Combiotikra amúgy.
Kislányom anyatejet és tápszert is kap, és elkezdtül a ht-t is. Most 5,5 hónapos. Így néz ki a napi étkezése:
Reggel: 120g anyatej
Tízórai: zöldség, gyümölcs változó mennyiségben + 60-120g tápszer
Ebéd: 40-70g anyatej + 60-90g tápszer
Uzsonna: 40-70g anyatej + 60-90g tápszer
Vacsora: 40-70g anyatej + 60-90g tápszer
A fiam 5x evett nappal, éjszaka nem kért. 180-at csináltam de általában hagyott belőle 10-30 milit meg este fürdés után volt, hogy a felét se ette meg.
Lányom nappal 4x evett, éjszaka 1-2x, jóval kevesebbet, 150-et csináltam de éjszaka ette csak meg mindet. Nappal 10-50 milit is meghagyott. Ezt így 3-6 hónapos koruk között.
Össze nem számoltam mennyi csúszott egy nap alatt de nem voltak kicsik súlyra, fél éves mérést tudok hirtelen, 8 kg volt mindkét gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!