Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Ilyenkor is jó lehet a szélcső?

Ilyenkor is jó lehet a szélcső?

Figyelt kérdés
3hetes babám küszködik a pukival.Tápszeres, a kakival nincs gond, jó a mennyiség és az állag is. De sokszkor nyom és tekereg,ezt a pukinak tudom be. Biogaiat kap pár napja,bár az nem erre van ha jól tudom. Infacolt is adtam pár napig de attól nagyon sírt. Ha kaki van csak puki nincs akkor is jó lehet a szélcső? Tornáztatom is simizem a hasát, nem segít. Más ötletet is szívesen fogadok.

2018. nov. 25. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Én azt tuti nem használnám. Infacolt adtunk nekik.
2018. nov. 25. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szélvcsövet a leges-legvégső esetben szabadna használni

Espumisannal próbálkozzatok

2018. nov. 25. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
34%

Szélcső

Egyébként a neve árulkodó

Nem kakicsalogató

2.

2018. nov. 25. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Nekünk is a szélcső segített. Masziroztam is, infacol, espumizan, teák, vasaltam a pelenkát a hasára, hogy a meleg jót tesz és minden egyéb ami a neten fellelhető. Sajnos csak a cső segített.
2018. nov. 25. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:
A szélcső tényleg az utolsó lehetőség. Nekünk a párnán, döntve fektetés bejött, később pedig a baba pihenőszék. Biogaiat és Infacolt is adtunk neki, de a leghatásosabb gyógymód mégis csak az idő volt. Kitartást!
2018. nov. 26. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg az Espumisant, kólika tartást, esetleg Gripe Water. A szélcsővel sincsen semmi probléma, hogyha már ÓRÁK óta sír és sehogyan sem lehet megnyugtatni, de én is máshol keresném a megoldást. Esetleg tápszreváltás? Kifejezetten hasfájós babáknak van Novalac AC, Milumil Komfort 1 (nekünk ez nagyon bevált), Beba HA Sensitive. A Biogaia egy "jó" baktériumokból álló készítmény, ami segít a babáknak a bélflóra megérlelésében, mivel ilyen pici korban elviekben azért fáj a legtöbbnek a hasa, mert még éretlen az emésztőrendszer, bélflóra stb.. Egy hét minimum kell neki, hogy beépüljön a szervezetbe, akárcsak az antibiotikum kúrák esetén, utána lehet tapasztalni javulást. Mi mind a két babónál használtuk, nem azonnali megoldás, de hosszútávra mindenképp ajánlom!
2018. nov. 28. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!