Négy napja szültem és nagyon be vannak durranva a melleim. A melleim már így maradnak?
nem nem marad igy!
ha csomós is akkor masszírozd ki körkörös mozdulattal.és fejd le hogy ne feszüljön annyira.
Én melegvizes borogatás tettem ilyenkor rá vagy elmentem forró zuhannyal fürdeni.
A melegtől megnyíltak a csatornák és egyrészt csöpögni kezdett a “felesleg” másrészt meg sokkal hatékonyabban lehetett kimasszírozni a csomókat, könnyebben jött a tej a babámnak is.
:)
Szia, gratulálok a kisbabátokhoz :)
Szerintem ne fejj, mert azzal csak arra serkented a tested, hogy még több tejet termeljen, inkább a babát tedd cicire, ha nyöszörög vagy ha már nagyon feszül a melled :)
óó a régi szép idők, amikor a zuhany alatt is csepegett a tej...
Nem lesz így, amint beáll a kereslet-kínálat, már nem fog feszülni.
Ha elfogadod a tanácsom, fejjél sokat és rakj a fagyasztóba. Én nem fejtem, aztán mostmár néha pótolni kell, nem tudom felszaporítani 5 hónapos babámnak. Inkább több legyen és kiöntsd mint hogy kevés :)
Gratula a babához!
Köszönöm. Fejtem le tegnap is 25-30 ml-t. Nem feszült már, az akkor volt amikor megkezdődött a tejbelövellés, nem is kell nagyobb melltartó sem.
Az lenne a kérdésem, hogy a terhesség alatt csak 6 kg jött fel ( nem mertem még mérlegre állni azóta) és szeretném megkérdezni, hogy kerülhetem el, hogy szoptatás alatt se hízzak? Sajnos olvasom, volt aki keveset hízott terhesség alatt, szoptatás alatt meg igen. Szeretném tartani az egyensúlyt. Köszi a válaszokat.
én azt gondolom ha egészségesen táplálkozol és nem eszel összevissza akkor nem fogsz hízni.
én majdnem 2évig szoptattam,15kg-ot hiztam a terhesség alatt,-és abba bíztam hogy majd fogyok..de nem fogytam! bár nem is híztam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!