Sok tapot iszik?

Figyelt kérdés

A kislanyom most toltotte az 1 evet es 2 honapot , amiota jon a foga tobbszor is felebred ejszaka . Most 2 -szer ebred , kb 1 -2 korul es 4-5 korul. Mindig viszek neki tapot es meg is issza , minimum 200 ml-t .

Plusz lefekveskor is iszik minim 200 ml-t. Van hogy reggel is adok neki , mivel semmit nem akar enni .

A doki azt mondja hogy a foga miatt nem jo az etvagya , tenyleg rosszul eszik , kettesevel jonnek a fogai...

szoval szerintetek sok a tap?

2017. dec. 12. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..

Miért kombinálod tovább a kérdést?:?:??????

2017. dec. 12. 08:56
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Megpróbálok higgadtan válaszolni erre a kérdésre.

Kedves anyuka.. nem jó az étvágya?

este kap 200 ml tápszert bár nem irtad hány órakor.

éjjel 1 kor is kap 200 ml tápszert.

majd 4-5 körül is 200 ml tápszert...nekem ne mond hogy rossz az étvágya..

biztos hogy szükséges majdnem egész éjjel etetni egy egyéves gyereket?

Úgy megterheled a pocakját hogy csak na.nincs szüksége már neki éjjelre tápszerre. jön a foga azért kel fel vszinű, pótcselekvés megnyuigtatásra kell neki a cumisüveg, kináld vizzel vagy vegyél neki az inyére kenőcsöt ha már fogzik.

De hogy tápszerre nincs szüksége az is biztos.

nagyon nem jó amit csinálsz...

2017. dec. 12. 09:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Pont ezert kerdeztem ra ..... nem azert hogy lehurrogjatok!

rossz etvagyu mert nappal nem eszik rendes kajat , mindeflelevel kinalom tenyleg , de lehet hogy az ejszakai eves miatt nem eszik nappal.Nappal kozben nem adok neki tapot egyaltalan! pont azert , hogy normalis ennivalot is egyen

2017. dec. 12. 09:37
 4/6 A kérdező kommentje:
az elso valaszolonak pedig csak annnyit, hogy semmi koze a bejelolt linknek az en kerdesemhez !!!
2017. dec. 12. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
pontosan jól látod. éjjel teletömöd a tápszer amugy is nagyon laktat,. nappal azért nem éhes vszinű csökkenteni kellene az adagját. szerintem nem hurrogtalak le, csak ez abszurd mivel te is látod hogy sokat eszik ennek ellenére mégis eteted éjjel .. nagyon sok a pocaknak ez. rendesen kell etetni ezt a kislányt napközben és estére 1 tápszer és adag és nuku éjjelre. kaksija rendben van? mert hogy a tápszer eléggé hasfogó is lehet. védőnőtől kértél már tanácsot? amugy az én kislányom 7 éves már, de tudom milyen ez neked, mert mi is tápszereztünk bár én 1 évesen éjjelre már rég nem adtam neki tápszert. se vizet. éjjel alvásra való nem evésre ivásra.. szivesen segitek ha gondolod irj privit.
2017. dec. 12. 09:43
 6/6 A kérdező kommentje:

igen , szeklete van minden nap.

elso gyerek igy nem vagyok mindenben biztos, vedono nincs ....

de koszonom a valaszodat , mostmar vilagosabb a dolog.

2017. dec. 12. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!