Melyik cumisüveg a jobb?
Nekünk a MAM
(Cumiból viszont a Nuk)
Nekünk mindenből Mam van, elsőre azt vettem, és be is jött. Könnyű tisztítani, mert teljesen szét lehet szedni, az alját is. Volt más cumis üveg, szenvedés volt kimosni, azt kaptuk.
A cumi is jó.
Nekünk is Mam-unk van. Csak arról tudok véleményt adni.
Igen, nagyon jó hogy darabokra lehet szedni, jól lehet tisztítani.
Kezdetektől önmagában főztem ki: ha megnézed a leírást, látszik, hogy önmagában lehet sterilizálni, kifőzni mikróban. Ezt a részt nagyon kényelmesnek találtam.
Igaz, több cumisüvegnél is lehet, de ennek is vannak tartozékai, több üveg alkatrésszel is kompatibilis. A cumi részt, az űrtartalom szerinti testet és a talp részeket is lehet kombinálni ha szükséges.
Amik járnak hozzá cumi méretek, abszolút kor javaslatnak megfelelően jók. Tehát van a 2+ hónapos cumifej, tényleg 2 hónaposan kellett cserélni rá (nekünk!).
Mam mindkét gyereknél. De a dmes is jó a szélesnyakú.
Fogod látni melyik jó. Nálunk a tommee tippee nem jött be a tápszer egy része a gyerek nyakàba végezte aztán a mamnál ilyen nem volt.
Mindenünk MAM-os. A cumisüvegből van több méretben, a legkisebb jó teásnak, a 160 milis 2-3 hós koráig jó tápszeres/anyatejesnek, utána elég a cucli részt cserélni. Imádom a szelepes megoldást, egy nagy büfi van evés után és annyi. Minden tartozéka kompatibilis egymással. Mellszívót nagyon szeretem, beindítja a tejadó reflexet, úgy hogy csöpög a tej (ezt sem a Meleda sem a Lanshinoh nem tudta), Cumit egyből elfogadta, imádja sajnos.
Másrészt Magyarországon tamponálják, rakják össze a cuccokat Vaskeresztesen, így valamennyire támogatom az ott dolgozókat. :) Van cumisüveg termoszunk, cumilánc , mindegyik jó minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!