Melyik cumisüveg a jobb?

Figyelt kérdés
mam, v. nuk ?tapasztalatokat kérnék .

2017. okt. 3. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekunk MAM van es Avent volt. MAM jobban bevalt mert szelepes igy a kiszivott levego miatt nem megy ossze a cumi szivhatatlanig. Utaltam mindig tekergetni a tetejet , h legyen benne levego , a gyerek eveset mezavarva.Ha lazabbra hagytam csopogott. MAM maganak potolja a levegot. Nuk-rol nem tudok velemenyt mondani.
2017. okt. 3. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezek nekem nem jöttek be és a szélesszájú aventet is nehezen szoktam meg, de nálunk ez lett a befutó, bármelyik márkát választod szélesszájut vegyél, mert könnyebb belerakni a tápszert és hosszútávon nagyon idegesítő a normál cumisüvegekkel bajlódni.
2017. okt. 3. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
NUK-ról nem tudok véleményt mondani, de a MAM nekünk nagyon bevált. Előtte volt Tomee Tippee és Avent de azok nem jöttek be. A MAM-ban prektikus, hogy alul van a szelepe így mindegy hogyan forgatod, kap levegőt a szelep. Illetve szétszedhető, így nagyon könnyű a tisztítása is. :)
2017. okt. 3. 16:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekünk a MAM

(Cumiból viszont a Nuk)

2017. okt. 3. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Aventről és Nukról van tapasztalatom. Avent nem volt jó. Kevesebbet evett belőle a pici, 2-3 hét használat után az orrán-száján csöpögött belőle a tej és nincs szelepe. A Nuk jóval jobb volt, a szelep része nem az igazi, ha a pici elengedi a cumit akkor ugye ott megy be a levegő, nem a szelepen, így meg annyi az anti-hasfájásnak, 1-2 hét használat után jobban "megnyílt" a szelep és már megy be rendesen a levegő. Gyorsabban evett belőle a pici, 2 hónapja használjuk, még nem folyik sehol sem ki a tej, csak ahol kell (mondjuk, most fogjuk cserélni a cumi részét). A barátnőm most nyúzta szét a 3. Mam cumisüveget 4 hónap alatt, mert alól a csavaró, szelepes része megment, és azért valljuk be, így drága mulatság, csak ő más fajta cumisüveget sem tud venni mert a babája semmi más egyebet nem fogad el. Egyébként csak jó véleményeket hallottam a mam-ról.
2017. okt. 3. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekünk mindenből Mam van, elsőre azt vettem, és be is jött. Könnyű tisztítani, mert teljesen szét lehet szedni, az alját is. Volt más cumis üveg, szenvedés volt kimosni, azt kaptuk.

A cumi is jó.

2017. okt. 3. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is Mam-unk van. Csak arról tudok véleményt adni.

Igen, nagyon jó hogy darabokra lehet szedni, jól lehet tisztítani.

Kezdetektől önmagában főztem ki: ha megnézed a leírást, látszik, hogy önmagában lehet sterilizálni, kifőzni mikróban. Ezt a részt nagyon kényelmesnek találtam.

Igaz, több cumisüvegnél is lehet, de ennek is vannak tartozékai, több üveg alkatrésszel is kompatibilis. A cumi részt, az űrtartalom szerinti testet és a talp részeket is lehet kombinálni ha szükséges.

Amik járnak hozzá cumi méretek, abszolút kor javaslatnak megfelelően jók. Tehát van a 2+ hónapos cumifej, tényleg 2 hónaposan kellett cserélni rá (nekünk!).

2017. okt. 3. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Mam mindkét gyereknél. De a dmes is jó a szélesnyakú.

Fogod látni melyik jó. Nálunk a tommee tippee nem jött be a tápszer egy része a gyerek nyakàba végezte aztán a mamnál ilyen nem volt.

2017. okt. 3. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindenünk MAM-os. A cumisüvegből van több méretben, a legkisebb jó teásnak, a 160 milis 2-3 hós koráig jó tápszeres/anyatejesnek, utána elég a cucli részt cserélni. Imádom a szelepes megoldást, egy nagy büfi van evés után és annyi. Minden tartozéka kompatibilis egymással. Mellszívót nagyon szeretem, beindítja a tejadó reflexet, úgy hogy csöpög a tej (ezt sem a Meleda sem a Lanshinoh nem tudta), Cumit egyből elfogadta, imádja sajnos.

Másrészt Magyarországon tamponálják, rakják össze a cuccokat Vaskeresztesen, így valamennyire támogatom az ott dolgozókat. :) Van cumisüveg termoszunk, cumilánc , mindegyik jó minőségű.

2017. okt. 5. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!