Tényleg elmúlhat a hasfájás 3 hónapos korban egyik napról a másikra?
Milumil ha startot evett a fiam. Mondjuk ő kapott Espumisan cseppeket, de ő is 2-3 hónapos kora körül már nem volt hasfájós.
Egyszer nem kapott cseppet és nem is fájt a hasa. Azután már nem is kapott. Tehát az is lehet, hogy már 2 hónaposan se volt baja.. :/
Kipróbáltuk:infacol,espumisan,colief,grioe water, biogaia,lactose comfort, papaverin(papaverin hatott vmennyire, de az gyógyszer) és a komfort tápszert, hátha...de em volt változás így anyatejes.....és én is figyeltem,tejes és puffasztó cuccoknuku nuku....hasfájása vmi borzalom volt, azt hittuk Ferjemmel megorulunk, itt volt még a nagyobb teso is nekem mellette, akire nyáron nagyik vigyáztak, mert a pici sírásai miatt semmi másra nem volt ido. Ezen a héten toltotte a buvos kort....és a teso már itt egy ideje...nos sokkal jobb a helyzet... néha még sír mert rengeteget eszik, és utána fáj poci. De nagy visítás nincs és éber állapotban is elvan már. Azt hiszem ideje elmondani pár imát:D gugyoh rohogcsel, eleinte full végig visította a napot, babakocsiban is. Nem orulok neki, de mi a papverin miatt tudtuk kibírni pér hetet,de sose adtam neki az eloirt adagot, mindig kevesebbet és nagyon ovatosan kisebb adagokkal szoktattam le.
Nálunk az ido segített meg a papaverin 2 honapos kora korul...mosz estére azért kap lactase comfortot, espumisanz emg biogaiaz midnegyik másta jo és így nyugis.
Osszegezve a hardcoreoss babáknak cdak az ido segít. Nekem 2 hete kezd szép lassan javulni(remélem holnap is így lesz:D)
Ja elso babánál biogaia volt és semmi mas. Egész nap nyugis volt és mosolygós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!