Lehet a tapszertol zold kaki?
Hasfajasra valamit nem ajanlott vedono vagy orvos??
Az en babamnak kolikaja volt, Infacol cseppett szedett, es rengeteget segitett a hasfajasan.
A tapaszer eseyleg nem ir valamit?
Mi specialias tapaszert eszunk, es ra is van irva a dobozra, h zold szekeltet okoz.
"Kisfiam 3es fel honapos. Szuletes utan nemasokkal mar zold volt a kaki"
Ahogy írták, van amire rá is van írva, hogy zöld kakát okozhat, de 3 és fél hónap alatt az még nem jutott eszedbe, hogy az orvostól kérdezd meg? Sose értettem az ilyet, mikor valakit aggaszt valami "tünet" aztán miután ez már hetek meg hónapok óta fennáll akkor felteszi a kérdést egy ilyen oldalon, hogy ez normális?
3 es fel honaposan nagyon keves a 90 egy etetesre, persze hogy 2 orankent enne, ettol meg faj a hasa.
Adj neki 120-at, ha ugy latod, hogy attol is ehes marad akkor majd 150-et.
Am a dobozon rajta van, hogy mennyit kene ennie, asszem mar 150 a 3,5 honaposnak.
Nem kéne leszólni a kérdezőt. Én gyakorló anya vagyok, mégis négy hónapomba került, hogy a gyerekorvos komolyan vegyen és beutaljon minket gasztróra. Megvonják a vállukat és szerintük minden rendben van, holott sokszor nincs.
Kérdező: a Biogaia nagyon jó, ajánlom. Az etetések számát csökkentsd, az adagot emeld, egy próbát megér.
3,5 hónapos a lányom. Szintén 6 kilós. 4-5 alkalommal eszik egy nap, egyszerre 180ml-t. Éjszaka már 2 hónapja nem eszik. Eleinte minden etetéshez kapott Espumisan cseppet, 1 hónapja már csak vacsorához és nincs baj a pocakjával. A kakija szintén zöld. Alapból HA tápszert írt neki fel a doki.
Emeld az adagokat, ritkítsd az etetést és tegyél a tápszerbe Espumisant, Infacolt vagy valamit, ami hasfájásra van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!