Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Baj, ha 1-es tápszert kap a...

Baj, ha 1-es tápszert kap a baba 6 hónapos kora után is?

Figyelt kérdés

Most 6 hónapos a fiam, eddig 1-es tápszert kapott. Ma írtattam receptet, ki is váltottam 6 dobozzal előre, és otthon láttam, hogy ez még mindig 1-es. Mivel még van valamennyi tejem is, a tápszer csak pótlásra kell, meg kezdjük a kóstolást is, így nekünk ez kb 3 havi adag...

Írassak újat, vagy nem baj, ha ezt kapja?

2017. jún. 29. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj. Van olyan tápszer is, amiből eleve csak 1-es van, s 3 évig is felírják.

Lányom 10 hónaposan kapott előszőr 1-est, addig a startot itta. A 2-est pedig eleve nem fogadta el, mert "vasasabb".

2017. jún. 29. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nem lesz.

Az enyém Pregomint kapott 1 éves kora után is. Abból nincs is 2-es meg 3-as tápszer. Szóval sima 1-est kapott, mikor 1 éves kora körül kevés lett neki meg rendes reggelit kapott mellé, vacsit valamivel korábban.

2017. jún. 29. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hat hónapos a fiam. HA Startot eszik még mindig és ha kérek receptet akkor is ezt írja fel a doki, nem más számút.. :/

Legközelebb rákérdezek mi az oka..

2017. jún. 29. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:

1 éves koráig egyeset kapott mert a novalac IT oldotta meg a székletproblémáját és ebből nincs 2-es. Most már tejitalozunk.

2-es csak annyival különbözik hogy a tápértéke kissebb mert ez csak kiegészítő táplálék a hozzátáplálás mellett, míg az 1-es önálló tápértékkel bír.

2017. jún. 29. 13:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Ó, akkor én még keverem is, ez is HA start, azt hittem az 1-esnek felel meg...

Köszönöm a válaszokat, akkor marad.

2017. jún. 29. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!