Hogyan fogadtathatnám el vele a cumisüveget?
Figyelt kérdés
Kislányom 8 hónapos, eddig csak anyatejes volt plusz a hozzátáplálás. Viszont be kellene feküdnöm pár napra kórházba, műtét miatt, így elkezdtem volna neki adni cumisüvegből tápszert, hogy az apja is tudja etetni. Na de az istennek nem hajlandó belőle inni, próbáltam többféle tápszert, többféle cumit, cumisüveget, etette az apja, próbáltuk félálomban, amikor nyűgös, amikor nyugodt, semmi...esetleg valami ötlet?2017. jún. 20. 13:51
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, aktuális még, mivel nem fogadta el az anyatejet sem üvegből, úgyhogy már biztos, hogy azzal van gondja :) Igen, tudom, hogy bezavarhat a szoptatásba, de ha esetleg így is lesz, akkor azért már nem akkora probléma, végülis sokáig kapott anyatejet.
2017. jún. 24. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!