Mi van akkor, ha nincs tej és a tápszer meg drága? Van rá támogatás?
Ezért kell ELÖBB gondolkodni, és csak UTÁNA szaporodni!
A gyereknek KELL az ennivaló, ha kevés a pénzed, akkor te ne egyél, márcsak azért is, mert te vállaltad a gyereket és nem ö akart megszületni, azaz te vagy a felelös.
Tudod, amíg felnőttem, előfordult, hogy az én anyám nem evett, de nekem mindig mindent megállított. Többet, mint az összes körülöttünk levő gyereknek.
Te vagy az anyja, az a dolgod, hogy eltartsd, ha vállaltad. Csak dolgozik az apja, vagy te is elmehetsz, mert az én anyám is meg tudta oldani. Akarni kell, kérdező. Nem tusdom az ilyeneket sajnálni, akik panaszkodnak, ahelyett, hogy a föld alól is előteremtenék a gyereknek amire csak szüksége van, mikor más reggeltől estig kint kapál, nő létére, hogy a gyerekének mindent megadjon. Szedd már össze magad!
"csak a tápszergyártók találták ki"
Hogyne. Bármilyen gyártó kitalálhat bármit, ha a kutatók meg az orvosok közlik, hogy hülyeség, amit állítanak. Abba meg bele se kezdjél, hogy mert az orvosok le vannak fizetve, mert akkor ennyi erővel a tejipar is lefizethette volna őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!