3 honapos baba nem jelzi ejszaka, ha ehes. Mar kb.1 hete van ez. Mitol lehet?
Eddig felebredt mikor ehes volt, nyuszogott, gugyogott egy kicsit, felebresztett es mar jott is a tejcsi. Ha kicsit lasabb voltam a vacsival, mar kezdett sirdogalni.
Kb.1 hete iszonyatos cuppogasra ebredek mindig, az egesz keze a szajaban van es azt szopogatja. Sokszor mar reszket, annyira ehes, de nem sir es nem is jelez...
Nem tudom mitol lehet...
3 hete jon a foga, probaltam volna, hogy kelek elotte es kesz kajaval varom, de a foga miatt valtozo, hogy mikor es mennyit akar enni...
Szerintetek miert nem jelez?
Ugy sajnalom, mikor reszket olyan a kajaert...
Szerintem a babád nem olyan "tapintatos", hogy csendben szenvedjen, csak hogy téged hagyjon aludni. 😀
Ha éhes lenne, sírna, mint eddig.
Biztosan a növekvő fogaival van elfoglalva.
Nem tomom minden nyikanasra a szajaba az ennivalot...
Altalaban olyan 2-3 orankent kelek cuppogasra, szo szerint falja a kezet, adok neki tapszert es eszik. Alig tudja kivarni, hogy ra tegyem az alkat.
Mikor 10 hetes lett kb.1 hetig megaludta a 4-5 orakat, akkor kelt fel enni, de miota a fogzasi folyamatok beindultak(remelem helyesen fogalmazok, ha nem, akkor bocsanat) elkezdett kevesebbet es gyakrabban enni nappal es ejszaka is, es egy hete nem is jelez, ha fel kel enni...
Masreszt en ugy tudom, nem szabad megvarni, amig a baba sir az ehsegtol, hanem figyelni kell a jeleket... Ertelem szeruen nem este.
4. valaszolo...
Tegnap reggelre kibujt a foga. 14 hetes.
Ennyit arrol, hogy szerinted meg nem bujik ki ilyenkor.
Ma hajnalban 1x, 3 orakor kelt enni, es aludt-alszik mint a bunda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!